A UPC Direct műholdas szolgáltatás új logója

Kódolatlanul sugároz a nyár végéig három dokucsatornát a UPC Direct

A műholdas televíziós szolgáltatás használói mától több mint két héten át nézhetik kódolatlanul a Viasat Explore, a Viasat History és a Viasat Nature nevű dokucsatornákat. Több premier is lesz ebben az időszakban.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Viasat World médiavállalathoz tartozó kalandorientált Viasat Explore, a történelmet 360 fokban bemutató Viasat History és a természeti világgal foglalkozó Viasat Nature ebben a hónapban mától augusztus 31-ig minden UPC DTH előfizető számára korlátlanul áll rendelkezésre.

A Viasat Explore-on a kódolatlan időszakban például augusztus 15-én 20:10-től kezdődik a világhírű sztárhorgász, Jeremy Wade új műsora, a Hatalmas folyók. Ennek egyik epizódjában a kalandor műsorvezető Magyarországra, a Dunához látogatott egy eltűnt hal után kutatva. Augusztus 20-án 21:45-től kezdődik az Ausztrál aranyásók dokureality 5. évada.

A csatornanyitás időszakában a cukiságfaktor is beköltözik több mint 200 ezer háztartásba a Viasat Nature A Yorkshire-i állatorvos című műsorának köszönhetően, ami minden hétköznap 16:25-től látható. Vasárnaponként 14 órától pedig a Vad Kanada II. egy másik kontinensre repíti el a nézőket, akik különleges helyeket és állatfajokat is láthatnak.

A történelem kedvelőinek újdonság lehet a Viasat History augusztusi tematikája, amely minden egyes nap 18 órától felfedi, hogy mi történt aznap a múltban – többek között érdekességek derülnek ki Churchillről, Rooseveltről, Anna Frankról, Kolombusz Kristófról, de mélyebb ismeretek szerezhetők a rózsák háborújáról, a Hirosimát ért atombomba-támadásról, Párizs felszabadításáról, illetve a harmadik keresztes hadjáratról is.

A Viasat Explore a 72-es, a Viasat History a 73-as, a Viasat Nature pedig a 75-ös programhelyen érhető el kódolatlanul.

További hírek találhatók a Media1-en! RSS-csatornánk itt található. Facebook-oldalunkat ITT lehet követni.

Szóljon hozzá!