fbpx
A UPC Direct műholdas szolgáltatás új logója

Kódolatlanul sugároz a nyár végéig három dokucsatornát a UPC Direct

A műholdas televíziós szolgáltatás használói mától több mint két héten át nézhetik kódolatlanul a Viasat Explore, a Viasat History és a Viasat Nature nevű dokucsatornákat. Több premier is lesz ebben az időszakban.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Viasat World médiavállalathoz tartozó kalandorientált Viasat Explore, a történelmet 360 fokban bemutató Viasat History és a természeti világgal foglalkozó Viasat Nature ebben a hónapban mától augusztus 31-ig minden UPC DTH előfizető számára korlátlanul áll rendelkezésre.

A Viasat Explore-on a kódolatlan időszakban például augusztus 15-én 20:10-től kezdődik a világhírű sztárhorgász, Jeremy Wade új műsora, a Hatalmas folyók. Ennek egyik epizódjában a kalandor műsorvezető Magyarországra, a Dunához látogatott egy eltűnt hal után kutatva. Augusztus 20-án 21:45-től kezdődik az Ausztrál aranyásók dokureality 5. évada.

A csatornanyitás időszakában a cukiságfaktor is beköltözik több mint 200 ezer háztartásba a Viasat Nature A Yorkshire-i állatorvos című műsorának köszönhetően, ami minden hétköznap 16:25-től látható. Vasárnaponként 14 órától pedig a Vad Kanada II. egy másik kontinensre repíti el a nézőket, akik különleges helyeket és állatfajokat is láthatnak.

A történelem kedvelőinek újdonság lehet a Viasat History augusztusi tematikája, amely minden egyes nap 18 órától felfedi, hogy mi történt aznap a múltban – többek között érdekességek derülnek ki Churchillről, Rooseveltről, Anna Frankról, Kolombusz Kristófról, de mélyebb ismeretek szerezhetők a rózsák háborújáról, a Hirosimát ért atombomba-támadásról, Párizs felszabadításáról, illetve a harmadik keresztes hadjáratról is.

A Viasat Explore a 72-es, a Viasat History a 73-as, a Viasat Nature pedig a 75-ös programhelyen érhető el kódolatlanul.

További hírek találhatók a Media1-en! RSS-csatornánk itt található. Facebook-oldalunkat ITT lehet követni.

Szóljon hozzá!