fbpx
Steiner Kristóf és Nimrod Dagan közös műsora

Steiner Kristóf férjével és a görög gasztrokultúrával tér vissza a YouTube-ra

Újabb, 13 részes szériával várja nézőit a Kristóf’s Kitchen vegán csatorna.

Újabb, 13 részes szériával várja nézőit a Kristóf’s Kitchen vegán YouTube-csatorna. A Nimi&Kristóf’s Kitchen in Greece epizódjaiban a műsorvezető és párja, Nimrod Dagan kéthetente kalauzolja izgalmas gasztrotúrára és növényi alapú workshopfőzésekre a csatorna nézőit.

„A karantén után mi magunk is kiszabadulunk a négy fal közül, és kicsit barangolva a Peloponnészoszi-félszigeten most a nézőket is magunkkal vihetjük. Nem tartom magam idegenvezetőnek, de kulturális és kulináris túrák szakértőjének igen, mert akármerre járok a világban, belevetem magam a kultúrába, és tudatosan keresem a gasztronómiai élményeket. Egy éve élünk Methanán, már jól tudjuk, hogy a félszigeten és a környéken mik a kihagyhatatlan tavernák, bárok, kávézók és piacok”

– mesélte el Steiner Kristóf az új szériáról.

A sorozat kéthetente jelentkezik újabb epizóddal, melyek közül hatban Methanát és a környéket fedezik fel rendhagyó gasztro-túrák keretében, míg hét epizódban egy új, állandó bázisról jelentkeznek.

„Amikor kiderült, hogy eladó az alattunk lévő, picike lakás, tudtuk, hogy nekünk nincs szükségünk több térre, jól elvagyunk a 25 négyzetméterünkön ketten. Arra viszont nagyon vágytunk, hogy úgy, ahogy Tel Avivban, itt is tudjunk főzőkurzusokat tartani, és egyfajta kis showroomot kialakítani, ahol methanai művészek munkáit is bemutathatjuk. Mindent a saját kezünkkel raktunk itt össze, minden újrahasznosított, a neve Aplos Georgios, az aplos jelentése görögül egyszerűség, naivitás, Agios Georgios pedig imádott kis falunk neve. Már szeretettel várjuk ide vendégeinket, nem csak virtuálisan”

– mondta el a műsorvezető az új helyszín kapcsán.

Az új epizódok címében a megszokott brand Nimi&Kristóf’s Kitchenre változik, ezzel is hangsúlyozva Nimrod Dagan szerepét a műsor és Kristóf életében egyaránt.

„Nimi legalább annyira kiveszi a közös főzésekből a saját részét, mint én, így szerettem volna őt is nevesíteni már a műsor címében is. Ő tudja, miből mennyire lesz szükségünk, mit kell bevásárolnunk, előkészíti a hozzávalókat, és ő az, aki nélkül elveszett lennék a konyhában. Csodálatos, hogy valaki, aki kizárólag csak pop cornt és avokádót evett, ilyen sokat fejlődött a gasztronómia területén”

– fejtette ki Steiner Kristóf.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások