fbpx
Tuka Niki és Nagy Alexandra, az RTL Klub Édesítő és Kalandozó c. műsorainak műsorvezetői

A Barátok közt ismert színésznője társműsorvezető lett az RTL Klub megújuló Édesítő és Kalandozó című műsorainál

Augusztustól megújult formában találkozhatnak az RTL Klub nézői az Édesítő és a Kalandozó című műsorokkal. A szombatonként, valamint vasárnaponként jelentkező két magazinműsor nemcsak tartalmában, de műsorvezetői fronton is újdonságot tartogat.

Tuka Niki műsorvezető mellé ugyanis társműsorvezetőként csatlakozik a Barátok közt színésznője, Nagy Alexandra.

Nagy Alexandra, a Barátok közt színésze az RTL Klub Kalandozó c. műsorának műsorvezetőjeként
Nagy Alexandra, a Barátok közt színésze az RTL Klub Kalandozó c. műsorának műsorvezetőjeként
Fotó: Pilván Anita

„Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok az Édesítő és a Kalandozó csapatához és belekóstolhatok a műsorvezetésbe. Míg az Édesítőben együtt vezetjük a műsort, addig a Kalandozóban kettéválunk: Niki hazánk legszebb, legjobb pontjaira látogat el, míg én a kanapémon ülve igyekszem majd hasznos tippeket, tanácsokat adni egy-egy külföldi utazási célpont kapcsán. Mindezt a lehető legszórakoztatóbb formában, gyakran a saját tapasztalataimra is alapozva”

– mondta el Nagy Alexandra.

Tuka Niki hozzátette:

„A szombatonként jelentkező Édesítőben Alexandrával együtt vezetjük a műsort. Könnyen, gyorsan szót értettünk, remekül megy a közös munka, Alexandra kedves, nyitott és rendkívül alázatos. Kiváló hangulatban telnek a forgatásaink, hiszen Alexandrának a humora is remek. Erről a nézők is megbizonyosodhatnak majd, különösen a Kalandozóban. A vasárnaponként jelentkező műsorban ő a kanapéjáról jelentkezve tálalja majd a külföldi utazási tippeket, míg én az országot járva igyekszem majd megmutatni a nézőknek az ország legszebb, legjobb helyeit.”

Tuka Niki műsorvezető a Kalandozóban
Tuka Niki műsorvezető a Kalandozóban. Fotó: Pilván Anita

A megújult Édesítő első adása szombaton 11:30-tól látható míg a Kalandozó vasárnaponként 11:10-től látható az RTL Klubon.

További hírek találhatók a Media1-en, RSS csatornánk ITT található, Facebook-csatornánk pedig ITT. Napi hírlevelünkre ITT lehet feliratkozni.

Borító: Tuka Niki és Nagy Alexandra, az RTL Klub Édesítő és Kalandozó c. műsorainak műsorvezetői. Fotó: Pilván Anita
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások