fbpx
Az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpár műsorának műsorvezetője, Sebestyén Balázs a korábbi évadban

Idén is lesz Nyerő Páros az RTL Klubon

Az információt az RTL Magyarországnál is megerősítették.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A SorozatWiki információi szerint 2020-ban is lesz Nyerő Páros az RTL Klubon. Az oldal megtudta, hogy a műsort nyáron veszik fel és a 4. évadával ősszel kerül képernyőre.

A hírről megkérdezték az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, ahol megerősítették az új Nyerő Páros érkezését. Ezenkívül azt is elárulták, hogy a sztárpárshow felvételei már el is indultak, a SorozatWiki őszi vetítésre vonatkozó információit azonban nem kívánták kommentálni.

A Nyerő Páros 2016 őszén volt látható először az RTL Klubon. A reality első évada nagy siker lett, de a folytatás csak 2018-ban érkezett meg. A második szezon még az elsőt is felülmúló, kimagasló nézettséggel került képernyőre, így nem meglepő módon a harmadik etapra már nem kellett újabb két évet várni. A produkció tavaly ősszel későbbi időpontban, 21 óra után tért vissza és ugyan már nem hozott annyira kiemelkedő számokat, de így is szépen teljesített. Az RTL Klub 2019/2020-as szezonban 21 óra körül kezdődő műsorai (Love Island, Bátrak földje, Cápák között, Bűnös lelkek, stb…) közül messze a Sebestyén Balázs által vezetett realityt nézték a legtöbben .

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpár műsorának műsorvezetője, Sebestyén Balázs a korábbi évadban. Fotó: RTL Magyarország
Szóljon hozzá!