A Pacsi című műsorvezetői, Kevin kutya és Molnár Karesz

YouTube-ra költözött Kevin kutya az RTL Klub képernyőjéről

Nem csak a megjelenés helye, hanem a téma is kicsit más lett, mint annak idején a tévében sugárzott Pacsiban. Az új vlogsorozat elsősorban a kutyás utazásról szól, de ebben is sok szívmelengető történettel találkozhatunk.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Klubon 3 évadot megélő Pacsi! című szponzor-finanszírozott (azaz úgynevezett AFP-s) műsor csapata a YouTube-ra való költözés után Pacsi Kevin! címmel készít vlogsorozatot,  ahol a nézők turisztikai tippeket kaphatnak kutyás nyaraláshoz, hiszen egyre inkább jellemző, hogy a gazdik viszik magukkal a kedvenceiket a családi programokra.

Az eddigi örökbefogadás téma sem tűnt el teljesen, Kevin példáján keresztül lelhetnek motivációra a kutyus Facebook oldalán.

„Az új online műsorunkban talán az a leginkább inspiráló a számomra, hogy nincs kötött formája. Nem kell megfelelni adásidőnek, így sokkal nagyobb szabadságot ad. Ez most egy hobbi, de ennek ellenére szeretnénk profi minőségben tartalmat gyártani” – mondta el a Media1-nek a műsor egyik készítője, Kevin gazdája, Molnár Karesz az új projekt kapcsán.

Molnár Karesz hozzátette:

„Olyan kutyás helyeket mutatunk be – nem csak gazdiknak –, amelyeket kipróbáltunk, ahol nagyon jól éreztünk magunkat, és amiket bátran ajánlanánk azoknak, akik szintén a kutyusukkal vágnának neki a nyaralásnak, egy hosszú hétvégének, vagy éppen csak vacsorahelyszínt keresnek. Természetesen a kutyás örökbefogadás fontosságának bemutatása még mindig szívügyünk, így a kalandozások mellett nem győzzük elégszer hangsúlyozni: egy egykori menhelyi kutyus örökre hálás lesz az új családjának.”

Kevin kutya, a Pacsi kevin főszereplője
Kevin kutya, a Pacsi kevin főszereplője először Egerbe látogat el új műsorában

A Pacsi! című tévéműsor sokakat ösztönzött, hogy az örökbefogadást válasszák, ezzel segítve egy-egy elesett kutyuson. Kevin így méltán lett híres és gazdájával együtt reméli, hogy ezúttal a gazdiknak fognak tudni segíteni, azzal, hogy megmutatnak olyan szálláshelyeket, éttermeket és programokat, ahol szívesen látnak ebeket az emberekkel. Persze ez nem csak a gazdáknak szól: Molnár Karesz reméli, hogy sikerül pár még nem kutyabarát hely tulajdonosával megértetni, hogy ma már kutyákat nem beengedni kellemetlen.

Az új platformon továbbra is a tévében megszokott minőségben lesznek láthatók Kevin kalandjai, ahol kihasználják a YouTube által nyújtott szabadságot. A minisorozat tartalmi partnere a kutyabarat.hu csapata. A műsort, misszióból forgatják.

Az első látogatás helye Eger, amiről itt található videó.

További hírek a Media1-en!

Borító: Kevin kutya és Molnár Karesz. Fotó: Vizslafotózás/ Göblyös Péter

Szóljon hozzá!