fbpx
A Pacsi című műsorvezetői, Kevin kutya és Molnár Karesz

YouTube-ra költözött Kevin kutya az RTL Klub képernyőjéről

Nem csak a megjelenés helye, hanem a téma is kicsit más lett, mint annak idején a tévében sugárzott Pacsiban. Az új vlogsorozat elsősorban a kutyás utazásról szól, de ebben is sok szívmelengető történettel találkozhatunk.

Az RTL Klubon 3 évadot megélő Pacsi! című szponzor-finanszírozott (azaz úgynevezett AFP-s) műsor csapata a YouTube-ra való költözés után Pacsi Kevin! címmel készít vlogsorozatot,  ahol a nézők turisztikai tippeket kaphatnak kutyás nyaraláshoz, hiszen egyre inkább jellemző, hogy a gazdik viszik magukkal a kedvenceiket a családi programokra.

Az eddigi örökbefogadás téma sem tűnt el teljesen, Kevin példáján keresztül lelhetnek motivációra a kutyus Facebook oldalán.

„Az új online műsorunkban talán az a leginkább inspiráló a számomra, hogy nincs kötött formája. Nem kell megfelelni adásidőnek, így sokkal nagyobb szabadságot ad. Ez most egy hobbi, de ennek ellenére szeretnénk profi minőségben tartalmat gyártani” – mondta el a Media1-nek a műsor egyik készítője, Kevin gazdája, Molnár Karesz az új projekt kapcsán.

Molnár Karesz hozzátette:

„Olyan kutyás helyeket mutatunk be – nem csak gazdiknak –, amelyeket kipróbáltunk, ahol nagyon jól éreztünk magunkat, és amiket bátran ajánlanánk azoknak, akik szintén a kutyusukkal vágnának neki a nyaralásnak, egy hosszú hétvégének, vagy éppen csak vacsorahelyszínt keresnek. Természetesen a kutyás örökbefogadás fontosságának bemutatása még mindig szívügyünk, így a kalandozások mellett nem győzzük elégszer hangsúlyozni: egy egykori menhelyi kutyus örökre hálás lesz az új családjának.”

Kevin kutya, a Pacsi kevin főszereplője
Kevin kutya, a Pacsi kevin főszereplője először Egerbe látogat el új műsorában

A Pacsi! című tévéműsor sokakat ösztönzött, hogy az örökbefogadást válasszák, ezzel segítve egy-egy elesett kutyuson. Kevin így méltán lett híres és gazdájával együtt reméli, hogy ezúttal a gazdiknak fognak tudni segíteni, azzal, hogy megmutatnak olyan szálláshelyeket, éttermeket és programokat, ahol szívesen látnak ebeket az emberekkel. Persze ez nem csak a gazdáknak szól: Molnár Karesz reméli, hogy sikerül pár még nem kutyabarát hely tulajdonosával megértetni, hogy ma már kutyákat nem beengedni kellemetlen.

Az új platformon továbbra is a tévében megszokott minőségben lesznek láthatók Kevin kalandjai, ahol kihasználják a YouTube által nyújtott szabadságot. A minisorozat tartalmi partnere a kutyabarat.hu csapata. A műsort, misszióból forgatják.

Az első látogatás helye Eger, amiről itt található videó.

További hírek a Media1-en!

Borító: Kevin kutya és Molnár Karesz. Fotó: Vizslafotózás/ Göblyös Péter
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások