fbpx
19. ARC közérzeti kiállítás, 1. díj – Puskás Marcell: Unikoris (a képen jobbra)

Kiírták a 20. ARC plakátpályázatot

Július végig várják a pályamunkákat arról, hogy hová tart a világ. Most is szükségük van közösségi támogatásra, hogy a köztéri plakátkiállítást meg tudják tartani.

„HOVA TOVÁBB?” – ezzel a címmel írták ki idén az immáron 20. ARC közérzeti pályázatot. A pályázatokat július 31-én 12 óráig várják.

Ökológiai összeomlás, világjárványok, társadalmi egyenlőtlenségek. A hétköznapi élet a Föld szinte minden egyes pontján mindinkább a kockázatok elkerülése köré szerveződik. A bolygón zajló lokális és globális jelenségek miatt mindannyiunknak, az összes földlakónak adott a közös feladvány: Hogyan tovább?  Ezért az immár 20 éves hagyománnyal és komoly ismertséggel rendelkező pályázat és kiállítás az idén is körültekintően felelősségteljes, szabad és kreatív képkészítésre buzdítja a pályázatán résztvevőket.

Az ARC 2020 pályázat felhívása
Az ARC 2020 pályázat felhívása

Részlet a pályázati kiírásból

„HOVA TOVÁBB?

Helló, mizu, mi van veled? Te érted, hogy mi van most? Hogy mi történik velünk és mit érzünk a maszk mögött a globális bizonytalanságban? Tényleg ennyire megváltozott minden? Vagy mi változtunk meg?

Szerinted mi legyen? Merre vegyük az irányt? Vissza a múltba, vagy előre a jövőbe? Meneküljünk egy másik bolygóra, vagy változtassuk meg ezt a világot? Messiás kell, megmentő, új intelligencia, vagy találjunk vissza önmagunkhoz? Kifelé meneküljünk, vagy fedezzük fel, mi van legbelül?

Te mibe kapaszkodsz, amikor megfordul körülötted a világ? A vakcinákba, távolságtartásba, lélegeztetőgépekbe, mentőcsomagokba? Vagy a képzelőerődbe, a kreativitásodba? Az ötleteidbe? És ha igen, most van ötleted? Van víziód?

El tudod mondani, hol a hova, merre a tovább? Van ötleted, hogy megmutasd másoknak is, hogy hol tartunk most? Szerinted jól változunk? Vagy szerinted is rossz irányba mennek a dolgok? Te mit gondolsz, mit érzel, mit képzelsz, mit akarsz, mit látsz?

Találd ki, rakd össze, mutasd meg és vegyél részt! Most ez a legfontosabb: adjunk erőt egymásnak azzal, hogy van elképzelésünk, van képünk és lehetőségünk!

Szabadon választott téma: Az alkotói szabadság jegyében a felkínált témán kívül más ötlettel, témával is pályázhatsz szabadon!

Magyarország legnagyobb köztéri kiállítása várja szabad gondolataidat és zseniális vizuális ötleteidet!

Alkoss képet, és pályázz!”

Ahhoz, hogy pályázatukból idén is egy hagyományosan szabad plakátkiállítás legyen, az ARC-nak szüksége van kedvelőire is. Várják minden olyan cég, szervezet és magánszemély támogatását, jelentkezését, akiknek fontos, hogy idén is legyen ARC kiállítás Budapest egy belvárosi közterületén.

Az ARC bankszámlaszáma: 16200010-10073090

Külföldről a következő kódok segítségével lehet utalni az ARC-nak:

HU87 1620 0010 1007 3090 0000 0000 Swift kód: HBWEHUHB

Az ARC pályázati rendszerét az EContest biztosítja.

Közreműködő, további ARCOSTÁRSAK: HVG, DELL, Oázis Computer, Wacom, Relatív Reklámügynökség, Media1, Kreatív, Civil Rádió, Sziget, Mandala Jógastúdiók, Medence Csoport, Godot Galéria, Merida, Vince Kiadó, BMC, Bortársaság, Club Mate, Zhao Zhou, Protest Box és többen mások.

A pályázattal kapcsolatos információk részletesen a facebook.com/arcmagazin, valamint a https://arcmagazin.hu weboldalakon találhatók meg.

Az ARC kiállításról, tavalyi győzteséről és a kiállítás kapcsán történtekről ITT találhatók korábbi írásaink és fotóink.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: 19. ARC közérzeti kiállítás, 1. díj – Puskás Marcell: Unikoris (a képen jobbra) Fotó: Ladányi András, Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások