DIGI Mobil

Marad ingyenes a DIGI Mobil az év végéig

Az év végéig sem hálózaton belüli percdíjat, sem havidíjat nem kell fizetni a DIGI mobilszolgáltatásának használatáért.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A DIGI kedd este arról tájékoztatta a Media1-et, hogy úgy döntött, hogy mobil tarifacsomagját 2020. december 31-ig továbbra is változatlan feltételekkel kínálja ügyfelei részére.

Ez azt jelenti, hogy a 2019 májusában bevezetett tarifacsomag marad érvényben, ami havidíjmentes telefonálást és internetezést tesz lehetővé, és hálózaton belül percdíjat sem kell fizetni. Hálózaton kívül és külföldön, az EU területén 5 Ft/perc marad a tarifa.

Az sms-küldés szintén marad díjmentes hálózaton belül, míg hálózaton kívülre 21 Ft-ot kell fizetni az üzenetenként.

A szolgáltató jelezte, hogy folytatja a hálózati lefedettségének bővítését.

A DIGI továbbra sem kéri hűségidős szerződések aláírását, de feltétele a szolgáltatás megrendelésének, hogy legyen legalább egy vezetékes vagy műholdas DIGI / Invitel előfizetése a mobilszolgáltatás igénylőinek.

A DIGI Mobil éppen egy évvel ezelőtt kezdte meg működését Magyarországon.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Marjan Sarec szlovén kormányfő kezet fog a hivatalos tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. október 28-án.

Erősödnek Szlovéniában az Orbán Viktorhoz közeli, a TV2-t is tulajdonló nagyvállalkozóval kapcsolatos aggályok a Planet TV felvásárlása kapcsán, eközben csúszik az ügylet jóváhagyása

A legfrissebb hírek szerint a szlovén állami tulajdonban lévő Telekom Slovenije Felügyelőbizottságainak tagjai nem hagyták jóvá csütörtökön azt a döntést, amelynek alapján a TV2 tulajdonosa veheti meg a Planet TV-t. A szlovén sajtóban eközben erősödőben vannak azok a hangok, hogy mit is akarnak Orbán Viktor köreibe tartozó személyek a szlovén médiával, illetve beszámolnak arról is, hogy Magyarországon állami hirdetésekkel tömték ki a veszteséges TV2-t.

A Magyar Parlament

A tiltakozás ellenére elfogadták a kata szigorítását: rosszul járnak az újságírók, a weblaptulajdonosok, a fuvarosok, az ügyvédek és sokan mások

A pénteken elfogadott jogszabályi rendelkezés alapján jövőre, ha egy katás vállalkozás egy év alatt 3 millió forintnál magasabb összegű bevételre tesz szert ugyanazon üzleti partnerétől, akkor azt extrém mértékű, 40 százalékos büntetőadóval sújtják a kata fix összegén felül. Megszűnik továbbá a kettős katázás lehetősége és sor más, a vállalkozók szempontjából rendkívül előnytelen változás is jön, miközben kivételezni fognak az állam beszállítóival. A változások nagyon kedvezőtlenül érintik a média szektort is.

Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke, a Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke

Az Index.hu Zrt. elnöke pontosítást kért a 444-től, és azt, hogy „ne működjön közre az Index szétverésében”

Bodolai László a 444-hez és a Media1-hez is eljuttatott jegyzőkönyvi részlettel igazolva látja, hogy szerinte nem igaz, amit tegnap a 444 írt az Index.hu Zrt. kapcsán. Az Index elnöke több kört is futott már a 444.hu-nál, először a szerzőnél, majd a főszerkesztőnél és a 444-et működtető Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatónál is, hogy pontosítsák az írást, illetve ahogy Bodolai fogalmazott, „ne működjön közre az Index szétverésében”. Bodolai azonban állítja: nem kapott választ. Ezt a 444 munkatársa is megerősítette a Media1 érdeklődésére, de azt is elmondta, miért.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!