fbpx
spa

Hogyan szabaduljunk meg a feszültségtől egy fárasztó nap után?

Időnként mindannyiunkkal megesik, hogy a dolgok nem a terveink szerint alakulnak. A munkahelyen a fejünkre nőnek a feladatok, az egész napos hajtás elveszi minden erőnket, ráadásul a teendők még nem érnek véget azzal, hogy lejárt a munkaidő… Ilyenkor hajlamosak vagyunk ingerlékennyé és türelmetlenné válni, amit esetleg a családon vagy a barátokon vezetünk le. Ha azonban adunk magunknak egy kis énidőt, azzal máris rengeteget tehetünk azért, hogy újra kiegyensúlyozottak legyünk. (x)

Kényeztessük magunkat egy kis házi spa-élménnyel!

Amikor ellátogatunk egy gyógyfürdőbe vagy wellnessközpontba, és órákig relaxálunk a kellemes, meleg vízben, majd részt veszünk egy masszázson, az alighanem megszabadít minket a felgyülemlett feszültségtől. Ha viszont nincs lehetőségünk felkeresni ezeket a helyeket, akkor se csüggedjünk, ugyanis otthon is előidézhetjük a hamisítatlan spa-hangulatot!

Ehhez csak vonuljunk el a fürdőszobába, és engedjük teli a kádat forró vízzel. Közben gyújtsunk meg pár gyertyát, vagy hozzunk be egy hangulatlámpát. Kapcsoljunk be egy kellemes, relaxációs zenét, majd helyezkedjünk el kényelmesen a vízben, és lazítsunk. Feledkezzünk meg a gondokról, és használjuk ezt az időt arra, hogy elengedjük a problémákat. Most semmi mással ne foglalkozzunk, csak saját magunkkal. Hagyjuk kint a mobiltelefont, és ügyeljünk arra, hogy senki se zavarjon meg minket az önfeledt pihenésben.

Ha még jobban szeretnénk átadni magunkat az élménynek, akkor használjuk a Helia-D Spa termékcsaládját, melyet a keleti fürdők miliője ihletett. A vegán tusfürdők értékes hidegen sajtolt növényi olajokat tartalmaznak, és hatékonyan táplálják a bőrt. A barackmag-, szőlőmag-, meggymag- és avokádóolaj tökéletesen puha és hidratált bőrt eredményez, miközben kellemes illattal kényeztet.

Amikor pedig végeztünk a kádban való relaxálással, levezetésként masszírozzuk át magunkat a Helia-D Spa masszázsolajjal, és élvezzük, ahogy a stressz szép lassan feloldódik bennünk.

Helia-D Spa

Ne hagyjuk, hogy felőröljenek a mindennapok!

A mai, modern ember élete meglehetősen feszített tempóban zajlik. Egyszerre kell helytállni a munkában, gondoskodni a családról, időt szakítani az egyéb kötelességekre, emellett pedig jó, ha jut idő a hobbira, barátokra is. Sajnos hajlamosak vagyunk ezeket a teendőket a saját magunkra fordított idő kárára elvégezni, pedig rendkívül fontos, hogy legyenek olyan időszakok, amikor mi vagyunk a középpontban.

Pár önfeledt óra alkalmas arra, hogy újult energiát adjon, és átgondoljuk az életünket, hogy jó irányba haladunk-e, ha pedig nem, akkor min kellene változtatnunk. Az önismeret hozzásegít ahhoz, hogy felismerjük, miben vagyunk tehetségesek, és melyek azok a képességeink, amelyeket még fejlesztenünk kell. Ne szégyelljünk tehát rendszeresen beiktatni egy kis énidőt, amikor csak saját magunkkal foglalkozunk.

Hirdetői tartalom, azt nem a Media1 készítette. (x)

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások