fbpx

Megújul a FilmBox tévécsatorna

Az SPI modernizálja a zászlóshajó csatornájának számító FilmBox prémium filmcsatornát. Ez tartalom terén is újdonságokat hoz és változik az arculat is.

A hat kontinensen 40 televíziós csatornát üzemeltető globális médiavállalat, az SPI International bejelentette, hogy modernizálja a zászlóshajó csatornájának számító FilmBoxot.

Az SPI közölte, hogy a megújuló és továbbfejlesztett FilmBox csatornákon nagyobb filmstúdióktól vásárolt, több száz órányi új sikerfilm és sorozat debütál majd az elkövetkező időszakban, illetve az SPI modernizált grafikai elemekkel is frissíti a csatorna megszokott arculatát.

Az új arculatról

„Nagy örömünkre szolgál, hogy olyan újszerű arculati elemeket vezethetünk be, amelyek a legkorszerűbb technológiai megoldásokat alkalmazzák, de közben megőrzik a nézők által megszokott letisztult megjelenést” – mondta Haymi Behar, az SPI International marketingvezetője, majd hozzátette: „Számunkra a dizájn és a tartalmak tekintetében is a nézői élmény az elsődleges szempont. Ezt szem előtt tartva használtuk fel márkánk már ismerős színeit – a pirosat és a fehéret – egy olyan vizuális megoldásban, amelyben a videó és az audió eszközeivel élve egyúttal modernizáltuk is a brandet.”

A Filmbox arculata
A Filmbox arculata

Így változik a tartalom

Behar hozzátette: a nagyobb filmstúdiókkal és filmforgalmazókkal nemrégiben kötött megállapodásoknak köszönhetően a FilmBox csatornák műsorkínálata további hollywoodi kasszasikerekkel, filmklasszikusokkal és kritikusok által elismert helyi produkciókkal bővül.

A most bejelentett újításokat a cseh és a szlovák piacon – ahol a FilmBox már öt éve a legnépszerűbb előfizetéses filmcsatornának számít – lehet majd látni elsőként, de azt ígérik, hogy az újdonságokkal végül világszerte találkozhatnak majd a FilmBox nézői.

A FilmBox csatornáknak globálisan több mint 30 millió előfizetője van.

További tévés hírek találhatók a Media1 TV rovatában, ahol épp ma számoltunk be arról is, hogy a Sport 1 TV-n Karanténkirály címmel indul sportvetélkedő.

Borító: Unsplash
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások