nicktoons

Bővül a Nicktoons gyerekcsatorna vételkörzete

A ViacomCBS gyerekcsatornájával bővül a Tarr Kft. nevű műsorterjesztő cég csatornakínálata. A Tarr még egy újdonságot bejelentett.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Tarr Kft. és a ViacomCBS közös bejelentése szerint május elsejétől, péntektől elérhetővé válik a Nickelodeon márkacsaládjába tartozó, 24 órában humoros rajzfilmeket sugárzó Nicktoons gyermekcsatorna.

Az alapcsomag részeként nézhető új csatornán olyan olyan ismert sorozatok mellett mint a Spongyabob Kockanadrág, A Lármás család és a Tündéri keresztszülők, láthatóak lesznek újabb sorozatok is mint A Casagrande család, a Lego City kalandok és a Szivárványos egyszarvú pillangócica.

Május 1-jén indul a Kópétár is, mely a Nickelodeon, a Nick Jr. és a Nicktoons csatornákról ismert, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt szórakozást kínáló népszerű sorozatokból kínál okoseszközökön és online bárhol és bármikor megtekinthető válogatást. A rendszeresen újabb sorozatokkal és epizódokkal frissülő önálló videótárban az induláskor a nagyobb korosztály számára elérhető lesz a SpongyaBob Kockanadrág, a Hé Arnold és a Madagaszkár pingvinjei animációs sorozatok, illetve a Veszélyes Henry élőszereplős széria.

A kisebb gyerekek pedig olyan, hasznos ismereteket szórakoztatva átadó rajzfilmsorozatok lesznek elérhetőek mint a Dóra és barátai, amely interaktív, táncos, éneklős formában ismerteti meg velük az angol nyelvet, illetve A Mancs őrjárat, melynek  kutyusai a kisgyerekek problémamegoldó készségeket fejlesztik.

A Kópétárat bármely, portfóliójukban jelenleg is megtalálható Tarr tv kiscsomag előfizetői díjmentesen vehetik igénybe a Tarr MobilTV alkalmazáson keresztül webes felületen, okostelefonon vagy okos tv készüléken.

A Nicktoons gyerekcsatorna 2019 elején jelent meg Magyarországon magyar nyelven, és 4-10 éves gyerekek számára biztosít egész napos válogatást rajzfilmsorozatokból.

További hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!