fbpx
A Startlap új mobilfelülete

Megújult a Startlap mobilverziója

Nagy átalakuláson esik át idén az ismert internetes nyitóoldal és annak mobilváltozata. Most mutatták be az első jelentősebb újdonságokat.

A megújulás első állomásaként a mobiloldalon új funkciókkal és frissített arculattal találkozhatnak azok, akik okostelefonról keresik fel a Startlap nyitóoldalát.

A megújulás célja egy, a jelenlegi trendekhez igazodó, hasznos, modern, ugyanakkor felhasználóbarát felület létrehozása, valamint átláthatóbb, letisztultabb, egységesebb megjelenés kialakítása.

Az egyik legfontosabb funkcióbeli újdonság, hogy egy rövid regisztrációt és belépést követően a felület teljesen személyre szabhatóvá vált. A felhasználók néhány kattintással kiválaszthatják az érdeklődési körükbe tartozó témákat, így eldönthetik, szabályozhatják, milyen típusú hírek jussanak el hozzájuk a saját, testreszabott hírfolyamjukban. Ezeket a tartalmakat akár el is menthetik, hogy később is hozzáférhetők legyenek.

A Startlap.hu immáron huszonegy éve szolgáltat tematizált és aggregált tartalmakat különböző formában a hazai internetezők számára. Az oldal elsődleges funkciója továbbra is az, hogy segítsen eligazodni a világhálón.

A mobilfelület új funkciói mellett 16 év után megújult a Startlap logója, frissült az arculat, valamint visszatért a portál korábbi kedvenc kabalafigurája, Bubba, aki ezentúl mint a Startlap „okoseszköze” segíti a látogatókat.

A Startlap még manapság is az egyik leggyakrabban látogatott hazai kezdőlapnak számít, melyet naponta átlagosan 320 ezer felhasználó keres fel.

Az oldal a Central Médiacsoporthoz tartozik.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások