fbpx
bútor otthon

Az egyedi helyzetek egyedi megoldásokat igényelnek! Így válassz éjjeliszekrényt!

A hálószoba főszereplője egyértelműen az ágy, azonban érdemes helyet szorítani az éjjeliszekrénynek is, nem csupán azért, mert egy-egy jól megválasztott darab remekül feldobja a helyiséget, hanem mert - akármennyire sem javallott - kell egy hely, ahol a telefonodat biztonságosan feltöltheted. (x)

Komoly kihívás, de velünk megtalálhatod a tökéletes éjjeliszekrényt!

Nincs két egyforma hálószoba, ezért érdemes időt szánni arra, hogy megtaláld az igényeidhez illő bútort. Nem célszerű elhanyagolni, mivel vannak olyan tárgyak, amikre ágyban ülve vagy fekve szükséged lehet, és amelyek szekrény vagy más alkalmatosság híján a padlón végeznék (ezek a tapasztalat hangjai).

Lássuk, milyen megoldások közül választhatsz

  1. Falra szerelt szekrény: kis alapterületű vagy modern megjelenésű hálószobába ideális, mivel marad alatta hely (amit így könnyebb tisztán tartani), és ha a lámpát is a falra rögzíted, akkor néhány könyv, egy szemüveg meg a telefonod máris pompás helyet kapott.
  2. Lebegő polc: falra erősített polcokkal helyettesíthetsz egy komplett éjjeliszekrényt, így karaktert is adsz a szobának és az aktuálisan olvasott könyved, valamint a tablet is elfér melletted. Minél kevesebb bútor van egy helyiségben, az annál tágasabbnak hat, ezért amellett, hogy olcsó és helytakarékos, még térnövelő is a lebegő polc.Itt jegyezném meg, hogy az oly sokat emlegetett kék fény, amely az okos eszközökből árad, negatív hatással lehet az alvásminőségre, erre mindenképpen ügyelj a hétköznapjaidban.
  3. És ha ennél is kevesebb a hely? Akkor egy polc kerülhet az ágy fölé! Amennyiben megfelelő magasságba helyezed a polcot, nagyszerű kiegészítője lesz a szobának és cseppet sem lesz zavaró.
  4. Felújítás előtt állsz? Fontold meg a falba süllyesztett polcokat! Porszívózás során nem kell kerülgetni, és néhány szükséges tárgynak tökéletesen elegendő. Ráadásként a felső részébe kerülhet spotlámpa is. Ez a megoldás praktikus, valamint exkluzív és elegáns hatást kelt.
  5. Kettős funkció: a hálószobai komód – hely hiányában – átveheti az éjjeliszekrény szerepét is, így a rendelkezésre álló teret igazán okosan használhatod ki.

Az éjjeliszekrény esetén az a szabály – mint sok minden másnál is -, hogy előbb ismerd fel az igényeidet, és ehhez, valamint a lehetőségeidhez igazítsd a választást.

Saját tapasztalat, hogy míg én párhuzamosan több könyvet olvasok (nagyrészt este), és emellett kell a hely a szemüvegemnek, a telefonomnak és papírzsebkendőnek, addig a férjem oldalán csak az aktuális könyv, a távirányító és a telefonja kap helyet. Ezekhez az eltérő igényekhez és a szobához nem illene két különböző bútordarab, így kompromisszum lett a megoldás: én kevesebb könyvet hurcolok az ágy mellé. Így pedig mindjárt könnyebb volt dönteni.

Alapos mérlegelés és a fenti áttekintés után már Neked sem nehéz választani.

Hirdetői tartalom (x)

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások