fbpx
hvg.hu

Elindult a Zhvg

A hvg.hu frissen induló új aloldala olyan témákra fókuszál majd mint a klímaváltozás, környezetvédelem és a környezettudatos életmód.

Nagy Iván Zsolt, a hvg.hu felelős főszerkesztője jelentette be ma, hogy új aloldalt indított a szerkesztőség Zhvg névvel. Olyan aktuális témákkal foglalkozik a Zhvg mint a környezet védelme, a klímaválság és a fenntarthatóság. Innen a cím is: Zhvg.

Az új rovatot még a COVID-19 elterjedése előtt készítették elő, de a tomboló járvány idején élesítették ma. A felelős szerkesztő meg is jegyezte:

„Úgy alakult, hogy nagyon nehéz időszakban indulunk. A koronavírus pusztító portyázásának heteit éljük, ám meggyőződésünk, hogy nem feledhetjük mindazt, ami a járvány kitöréséig történt, és még inkább azt, milyen feladatok várnak ránk az elmúlásával” – írta Nagy Iván Zsolt.

A Zhvg rovat kulcsszava a tudatosság, és a tudatos feltárást szem előtt tartva igyekeznek olyan témákat kifejteni, hogy miként élünk, miként fejlesztünk, miként kereskedünk és üzletelünk, miként autózunk, utazunk, vásárolunk, miként szennyezzük a környezetünket, pazaroljuk a vizet, az energiát és még sok más a világot veszélyeztető jelenségről olvashatunk.

Az új rovat máris elérhető, és a hvg.hu-n a gazdaság címke alatt is megtalálhatják az olvasók.

Az új rovat problémafeltáró lesz, de a megoldáskeresésre is nagy hangsúlyt fektetnek majd a hvg.hu újságírói. Szakértők és civilek gondolatait egyaránt ismertetni fogják, valamint saját és az olvasók kérdéseit is közvetítik majd.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások