fbpx
Kozmosz

Három héten át kódolatlan lesz a National Geographic tévécsatorna 750 ezer háztartásban

A NatGeo csatornanyitására hétfőtől kerül sor és az Antenna Hungária által működtetett MindigTV szolgáltatás felhasználói számára válik elérhetővé.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Jövő hét hétfőtől (április 6.) egészen április 26-ig, vagyis összesen három héten keresztül ingyenesen lesz elérhető a National Geographic tévécsatorna a 750 ezer háztartással rendelkező MinDig TV kínálatában.

A National Geographic a MinDig TV 25-ös programhelyén, a C jelű multiplexen érhető el. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégeznie a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken. További, a vétellel kapcsolatos információk találhatók a www.mindigtv.hu oldalon.

Ezek a műsorok kerülnek képernyőre

A díjmentes időszakban többek között a négy Emmy-díjjal kitüntetett Kozmosz című sorozat legújabb részeit láthatják a nézők, a világhírű asztrofizikussal, Neil deGrasse Tysonnal.

A széria idő- és térbeli utazásra hívja a nézőket 13,8 milliárd év kozmikus evolúcióján keresztül. A sorozat azzal foglalkozik, hogyan keletkezett a világegyetem sok milliárd évvel ezelőtt, válaszokat keres arra, hogyan formálta át az ember a világot, és hogyan jutott el más bolygók felfedezéséig, de kiderül az is, mit hoz a jövő és hogy milyen lehetőségek nyílnak meg előttünk, ha a Föld már többé nem lesz az otthonunk. A sorozat második évada vasárnaponként 21 órakor lesz látható.

Áprilisban további hírességek is feltűnnek a NatGeón. Hétfőtől péntekig reggel 8 órától látható a Dr. Pol állatklinikája sorozat, amelyben az ismert állatorvos a kutyáktól kezdve a papagájokon át a rénszarvasokig a legkülönfélébb állatok életéért küzd. Reggel 9 órától pedig a Tárcsázza Cesar Millant! sorozat jelentkezik, amelyben a kutyapszichológus problémás házi kedvenceket kezel, és számos otthon is alkalmazható praktikával segíti a gazdikat.

A kódolatlan időszakban a technika és tudomány szerelmeseinek szól a Száguldásra születtek című sorozat, mely csütörtökönként 21 órakor lesz látható a csatornán. A műsorban a világ legdrágább, leggyorsabb és legnagyobb presztízsű szuperautói mutatkoznak be, és azt is megtudhatják a nézők, miként tolják ki a mérnökök egyre jobban a sebesség és a technológia határait. Április 20-tól hétfőnként A halál árnyékában című sorozatban lavina által elsodort snowboardosok, hegycsúcson ragadt túrázó, csapdába esett barlangász, cápatámadás áldozatává vált tengerész lesz látható.

A Nat Geo kiemelt műsorai áprilisban:

  • Kozmosz: Lehetséges világok – vasárnaponként 21 órakor
  • Száguldásra születtek – csütörtökönként 21 órakor
  • A halál árnyékában – április 20-tól hétfőnként 21 órakor
  • Dr. Pol állatklinikája – hétköznap reggelenként 8 órakor
  • Tárcsázza Cesar Millant! – hétköznap reggelenként 9 órakor

Technológiaváltás az Antenna Hungáriánál

Az Antenna Hungária emlékeztetett arra, hogy épp most újul meg a fizetős MinDig TV Extra szolgáltatása. A technológiaváltás március és augusztus között tíz ütemben zajlik. Az átállás többlépcsős műszaki folyamat, ennek első lépése a DVB-T2 technológiára történő átállás.

Nem árt tudni, hogy az átmeneti időre kódolatlanul elérhető csatornák sugárzása egyre több adó vételkörzetében immáron DVB-T2 adásmódban történik. Épp ezért, amennyiben nem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy a néző vevőkészüléke nem képes a DVB-T2 adások vételére. Probléma esetén a MinDig TV ügyfélszolgálatát érdemes keresni.

További hírek találhatók a Media1-en.

 Borító: A NatGeo Kozmosz című sorozata
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások