fbpx
legénybúcsú

Programtippek legénybúcsúra

A legénybúcsú nagyon fontos eleme egy esküvőre való felkészülésnek, sokan mégsem tulajdonítanak neki megfelelő jelentőséget. Most bemutatunk néhány ötletet, amivel garantáltan nem foghattok mellé. (x)

Mik a kötelező elemei a legénybúcsúnak?

Van néhány dolog, amiket minden esetben jó előre tisztázni, mint amilyen az időpont és a helyszín kérdése. A legjobb, ha a legénybúcsúra az esküvő előtt néhány héttel kerül sor, mivel így kisebb az esélye annak, hogy a házasulandók nem a megfelelő módon jelennek meg a szertartáson. A legjobb, ha a legény- és lánybúcsút egy időben tartjuk, mivel így elkerülhetünk számos kellemetlen szituációt és féltékenykedést.

Az sem mindegy, hogy mi a legénybúcsú programja, mivel sokan vallják, hogy az alkohol és a vetkőzés is szerves része a bulinak. Mégis, nem egy vőlegényt láttunk már, aki feszengett és kellemetlenül érezte magát egy előtte vonagló idegen táncoslány láttán. Az pedig, hogy mennyit isztok, teljességgel rátok van bízva, de azért nem árt, ha emlékeztek az este eseményeire.

Milyen programok hozhatják össze a bandát?

Ha legénybúcsú, akkor nagyon fontos, hogy kell egy közlekedési eszköz, amivel bárhova megérkeztek, tuti a figyelem középpontjába kerültök. Ehhez rengeteg opció közül választhattok a Meglepkék kínálatából, egy limuzinba például jó sokan befértek. Ha csak kevesen vagytok, akkor akár egy Chevrolet Camaroval is utazhattok. Igazi élmény, ami egy életen át elkísér.

Programok tekintetében sem mindegy, hogy belföldi vagy külföldi lehetőségben gondolkodtok, bár a fenti honlapon minden a rendelkezésetekre áll.

Egy driftelés a Dunán is igazán remekül megalapozhatja a hangulatot, ami után jól fog esni egy kis beszélgetős-iszogatós program, de akár nekivághattok az éjszakának is.

Szabadulószoba a csapatmunka érdekében vagy egy paintball lövészet? Semmi akadálya annak, hogy ezekkel dobjátok fel a napot, hiszen hol van megírva, hogy a legénybúcsú csak sötétben lehet igazán jó program? Gokartozni is jó móka, de akár a szélcsatornás lebegést is kipróbálhatjátok, hiszen az is nagyon jó buli.

Akár néhány pikáns ajándékkal is meglephetitek a leendő férjet, de vigyázzatok, hogy nem mindig a legpikánsabb ajándék a legjobb. Oké, egy felfújható gumikecske meglehetősen poénos, de akár egy egyedi rendszámot is készíttethettek, vagy Oscar-szoborra is gravíroztathattok valami emlékezetes okosságot.

Megtaláltátok az ideális programot a legénybúcsúra? Segítettünk abban, hogy egy igazi élményben legyen részetek a rengeteg pia mellett? Oszd meg cikkünket másokkal is!

Hirdetői tartalom, azt nem a Media1 készítette! (x)

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások