fbpx
Az RTL Klub, Reggeli című műsorának díszlete

Új műsorvezetőkkel bővül az RTL Klub Reggeli című műsora

Nemrég volt ugyan egy távozó, de hamarosan két, az RTL Klub nézői által már ismert személyiség, Nádai Anikó és Miller Dávid is csatlakozik a stábhoz.

Ahogyan arról a Media1 korábban beszámolt, távozott Lukács Miki az RTL Klub Reggeli című műsorából, aki egyéb elfoglaltságaival indokolta a lépést. Ma, kedden azonban az RTL Klub bejelentette, hogy Nádai Anikó és Miller Dávid csatlakozik a stábhoz.

Nádai Anikó és Miller Dávid a Peller Anna, Peller Mariann, Kiss Ramóna, Szabó Zsófi, Papp Gergő és Lakatos Márk alkotta Reggeli stábjához csatlakozik.

Nádai Anikó sok RTL-es néző számára lehet már ismerős, hiszen több produkcióban is látható volt már. Új munkája kapcsán így nyilatkozott:

„Az eddigi műsoraimtól ez teljesen eltér és éppen ez az izgalmas benne! Nem szeretek korán kelni, ez a része kihívás, de már nagyon várom, hogy én is köszönthessem a nézőket reggelente! Március 11-én, szerdán ezt már megtehetem, úgyhogy várok mindenkit szeretettel a Reggeliben.”

Nádai Anikó, az RTL Klub Reggeli című műsorának új műsorvezetője
Nádai Anikó, az RTL Klub Reggeli című műsorának új műsorvezetője. Fotó: RTL Klub

Miller Dávid, a Tanár, az Alvilág és a Jófiúk című sorozatokból lehet ismerős a nézők számára. A színész a színművészi munka mellett a műsorvezetést is fontos szerepnek tartja az életében, ezért azt mondja, örömmel vállalta a felkérést.

„Rendkívül boldog vagyok, hogy ezen az új terepen is kipróbálhatom magam, mindig is vágytam erre, így alig várom, hogy együtt dolgozhassak a többiekkel és én is ébreszthessem a nézőket az RTL Klub képernyőjén keresztül!” – mondta a színész-műsorvezető.

Miller Dávid színész-műsorvezető, a Reggeli leendő új műsorvezetője
Miller Dávid színész-műsorvezető, a Reggeli leendő új műsorvezetője. Fotó: RTL Klub

A Reggeli ezután is reggel 6-kor kezdődik az RTL Klubon.

További médiahírek találhatók a Media1-en, ahol ma számoltunk be arról is, hogy mely műsorok a legesélyesebbek a Televíziós Újságírók Díjára, valamint arról is, milyen újdonságokra készül az RTL Klub, ahol a Drága örökösök 4. évada lesz az utolsó.

Borító: Készül a Reggeli egy korábbi adása. Fotó: RTL sajtószoba (archív)
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */