Balra és jobbra Cziztán Róbert és Szabó-Dudás Péter, a Markweb és a Gestalt Team ügyvezetői, középen a tulajdonos, Fábián Gergely.

A Markweb felvásárolta a Gestalt Team Kft.-t

A Markweb cég többségi tulajdonos lett az eladáshelyi marketinggel foglalkozó Gestalt Team Kft.-ben.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Markweb által végrehajtott felvásárlásnak köszönhetően az ügynökségi csoport három tagúra bővült. Az értékesítéstámogatással foglalkozó Markweb és a digitális hirdetések kezelésére specializálódott Adlab Pro mellett a trade marketing és kreatív piacon jegyzett Gestalt Team is a cégcsoport tagja lett.

A felvásárlást követően Czitán Róbert és Szabó-Dudás Péter irányítja a Gestalt Team és a Markweb cégeket ügyvezetőként.

A magyar kézben lévő Markweb Kft. 2009-es alapítása óta számos kis- és közepes, valamint multinacionális vállalat (Book24, TritonLife csoport, Affidea Magyarország stb.) online aktivitását tervezi és kezeli.

„Megítélésünk szerint, a Markweb tapasztalatát ötvözve a Gestalt Team szakmai tudásával, számos új, izgalmas lehetőség kínálkozik az eladáshelyi marketing és a digitális terület összekapcsolásával létrejövő, eredményalapú kampány menedzsmentre”

– nyilatkozta Fábián Gergely, a Markweb Kft. alapító tulajdonosa.

Az egyesüléssel a cégcsoport szolgáltatásai bővültek, így megoldást tudnak kínálni olyan problémákra mint digitális kommunikáció, értékesítést támogató aktivitások, teljesítményalapú marketing, teljes körű tartalommenedzsment, kampánykezelés, kreatív tervezés és gyártás, vásárláshelyi aktivitások lebonyolítása, komplex POS termékek gyártása, trade marketing és nyomdai szolgáltatások.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: Balra és jobbra Cziztán Róbert és Szabó-Dudás Péter, a Markweb és a Gestalt Team ügyvezetői, középen a tulajdonos, Fábián Gergely. Fotó: Markweb

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!