fbpx
ajándék

Ajándékozási kisokos felnőtteknek

Életünk során számos alkalommal kerülünk olyan helyzetbe, amikor valakinek ajándékot kell adni egy bizonyos alkalomra. Lehet ez születésnap, karácsony, évforduló, diplomaosztó, céges összejövetel, de egy legény- vagy lánybúcsúra sem illik üres kézzel menni. (x)

Léteznek formálisabb események, amelyeken nagyjából van egy kialakult elvárás, hogy mit ajándékozzunk, de akad lazább ünneplés, amikor jobban elereszthetjük a fantáziánkat a vásárlásnál. Ez utóbbihoz adunk most pár tippet.

Vicces és pikáns egyszerre

Főleg a fiatalabb korosztálynál trendi manapság, hogy mindenféle humoros, szexuális töltetű szuvenírrel lepik meg egymást. A cukrászdák már meg sem lepődnek, ha nemi szervet vagy komplett meztelen figurát ábrázoló tortát rendelnek tőlük.

Ennél már csak akkor lehet nagyobb a móka, ha az ajándékcsomagokból is valami hasonlóan arcpirító holmi kerül elő. Egy lány- vagy legénybúcsún ez már mondhatni alapelvárás, de egy sima szülinapozáson is egyre gyakoribb jelenség.

Ajándékok felnőtteknek

No, de miket is értünk pontosan, amikor a 18+-os meglepetésekről beszélünk? Az első gondolatod valószínűleg neked is egy guminő, ez a hús-vér emberre vajmi kevésbé hasonlító groteszk, levegővel felfújt baba, amivel az ünnepeltnek mindenféle obszcén dolgokat kell csinálnia a többiek szórakoztatására. Például különféle pózokban fényképezkedni vele, de akadnak, akik ennél tovább mennek, csapatostul végigvonulnak a belvároson, magukkal cipelve a „hölgyet”.

Ezt a poént viszont már sokan lelőtték, így ha te valami egyedibbet szeretnél az ünnepeltnek, akkor azt ajánljuk, térképezd fel az Erotikasziget webáruház oldalát, ahol még számos vicces ajándékötletet találsz. Ha például tudod, hogy az illető nem vevő a guminős mókához hasonló tréfákra, akkor szuper ajándék lehet egy erotikus társasjáték, amivel biztosan jól fognak majd szórakozni a párjával kettesben, zárt ajtók mögött!

Ennél még egy fokkal visszafogottabb például egy akt mintás kötény, egy pajzán mintájú golyóstoll, egy nemi szerv alakú sütiforma vagy egy „szexi szerető díj” szobrocska.

Egy valamit azonban mindig tarts szem előtt! Az ajándékozásnak az a célja, hogy az illető, ha elsőre meg is lepődik, de végső soron örüljön a kapott tárgyaknak. Ha tudod, hogy az ünnepelt túlságosan prűd vagy szemérmes az efféle pikáns holmikhoz, akkor inkább válassz mást, mintsem hogy megbántsd egy viccesnek szánt meglepetéssel!

vicces, pikáns ajándék

Mindig tudd, hogy meddig szabad elmenned!

Modern világunkban már sokkal nyíltabban beszélünk a hálószobai titkokról, és úgy általában a szexualitásról. Sokan azonban már nem tudják, hol a határ a nyitottság és az ízléstelenség között.

Ha elsőre nem tudod, mit szabad megosztanod másokkal ebben a témában, akkor mindig tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi az, ami Neked még belefér az értékrendedbe – és azután dönts!

Natív hirdetői tartalom, azt nem a Media1 készítette. (x)

Borítófotó: David Everett Strickler, Unsplash
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások