A NEKA / Nemzeti Kézilabda Akadémia megújult honlapja

Megújult a NEKA honlapja

A Nemzeti Kézilabda Akadémia kommunikációs megújulásának részeként.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Új honlappal mutatkozott be a Nemzeti Kézilabda Akadémia – tudatta a Media1.hu-val Boda Ildikó.

A NEKA új felülete az információs funkción túl azt hivatott kifejezni, hogy a NEKA már több mint egy utánpótlást nevelő bázis. Sokszínűségét, komplexitását, jövőbe mutató tevékenységét tartalmi és dizájnelemek is hangsúlyozzák, és mostantól angolul is elérhető a tartalom – mondta el Boda Ildikó, aki egyébként korábban az Otthon magazin főszerkesztője volt, de tavaly átigazolt a lap kiadójától a Nemzeti Kézilabda Akadémiához kommunikációs igazgatónak.

A megújított honlap fő eleme a labdát, a balatonboglári kilátót és a folyton változó világot egyszerre jelképező, forgatható gömb, amely hat fókuszpontot villant fel. A szöveges és képi tartalmak ezek köré szerveződnek  – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

A megújításban a Nemzeti Kézilabda Akadémia partnere a tavaly Millenniumi Díjban részesített Co&Co Designcommunication ügynökség, valamint a programozást végző Levels Média volt.

Borító: A NEKA / Nemzeti Kézilabda Akadémia megújult honlapja

Szóljon hozzá!

Bakos Lívia, a HírTv munkatársa, még az Echo TV weboldalán

A HírTV stábja másodjára is kivonult a 24.hu újságírónőjének magánlakása elé, be is mondták a lakcímét és csengetéssel zavarták meg a kisgyermekes család nyugalmát

Folytatja a Varga Zoltán üzletember tulajdonában lévő Central Médiacsoporthoz tartozó 24.hu újságírónőjéről, Kovács Angel Mariannáról szóló, az újságíró lakcímét is közzétevő lejáratósorozatát a fideszes médiaholding hírcsatornája. Bakos Lívia HírTv-s munkatárs ma délután többfős stábjával hívatlanul újra kivonult a 24.hu újságírójának magánlakása elé, majd ott immáron csengetéssel is megzavarták a 24.hu kisgyermekes újságírónőjének és családjának nyugalmát. Felhívtuk megkérdezni a HírTV munkatársát, mit szólna hozzá, ha őt is a magánlakásán zargatná csöngetéssel egy tévéstáb és bemondanák adásban a lakcímét. Egy jogász eközben azt mondja, a műsorban elhangzottak miatt az újságírónak érdemes lenne személyiségi jogi pert indítania, azt is elmondta, miért.

Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Indamedia társtulajdonosa, a MEME alelnöke, a Pesti TV társtulajdonosa

Vaszily Miklós: Szeptemberben indulhat a Pesti TV

A Media1 érdeklődésére a TV2 elnöke és egyben az induló Pesti TV társtulajdonosa megosztott néhány információt a tervezett tévécsatornával kapcsolatban, például azt, hogy miért a TV2 Róna utcai székházába jegyezték be az új médiavállalatot.