A NEKA / Nemzeti Kézilabda Akadémia megújult honlapja

Megújult a NEKA honlapja

A Nemzeti Kézilabda Akadémia kommunikációs megújulásának részeként.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Új honlappal mutatkozott be a Nemzeti Kézilabda Akadémia – tudatta a Media1.hu-val Boda Ildikó.

A NEKA új felülete az információs funkción túl azt hivatott kifejezni, hogy a NEKA már több mint egy utánpótlást nevelő bázis. Sokszínűségét, komplexitását, jövőbe mutató tevékenységét tartalmi és dizájnelemek is hangsúlyozzák, és mostantól angolul is elérhető a tartalom – mondta el Boda Ildikó, aki egyébként korábban az Otthon magazin főszerkesztője volt, de tavaly átigazolt a lap kiadójától a Nemzeti Kézilabda Akadémiához kommunikációs igazgatónak.

A megújított honlap fő eleme a labdát, a balatonboglári kilátót és a folyton változó világot egyszerre jelképező, forgatható gömb, amely hat fókuszpontot villant fel. A szöveges és képi tartalmak ezek köré szerveződnek  – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

A megújításban a Nemzeti Kézilabda Akadémia partnere a tavaly Millenniumi Díjban részesített Co&Co Designcommunication ügynökség, valamint a programozást végző Levels Média volt.

Borító: A NEKA / Nemzeti Kézilabda Akadémia megújult honlapja

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Karas Monika, az NMHH elnöke néhány nappal ezelőtt

A Karas Monika vezette médiahatóság a NAIH félrevezetésével leplezné törvénytelenségét

Az információszabadságról szóló törvény teljesen egyértelmű szövege ellenére a Péterfalvi Attila elnökölte Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság hagyta magát megtéveszteni és asszisztált ahhoz a törvénytelenségsorozathoz, ami a médiahatóságnál zajlik. A NAIH először az időt húzta, majd törvénybe ütköző határozattal söpörte le az NMHH-ra vonatkozó panaszokat az asztaláról.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!