fbpx
Szomszédok

Különleges adással tér vissza a Szomszédok, Mészáros Lőrinc feleségének tévéje sugározza

A LifeTV a gazdagréti lakótelepen játszódó teleregény 20 évvel ezelőtti befejezésére emlékezik így.

Exkluzív szilveszteri Szomszédok adásra készül a Mészáros Lőrinc felcsúti dollármilliárdos felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla által felvásárolt és megújított Life TV december 31-én. Ez a lifetv.hu internetes oldalról derül ki, melynek reklámértékesítését egyébként 2020-tól a miniszterelnök felcsúti barátja, Mészáros Lőrinc érdekeltsége, az Atmedia fog értékesíteni.

Na de vissza a felcsúti oligarchától és feleségétől a gazdagréti lakótelepre, azaz a Szomszédokra és a a szilveszteri adásra. Erről a honlapon hol emlékadásként írnak, mely az eredeti teleregény, az éppen 20 évvel ezelőtt, 1999. december 30-án adásba került széria utolsó, 331. epizódjának folytatásaként, a 332. epizódként írnak, hol pedig riportműsorként.

Ami biztos, hogy a Szomszédok speciális adásában a sorozat iszákos szereplőjét, Janka-nénit megtestesítő Pásztor Erzsi, valamint a nyomdászból lett kényszervállalkozó, az annak idején még eredeti Windows 95-ről áhítozó Vágási Feri szerepét alakító Nemcsák Károly, továbbá a tanár szerepét alakító Ivancsics Ilona, az erdész (János) szerepét játszó Trokán Péter, a sorozatban Alma, a presszós szerepét alakító Fehér Anna, valamint a Mágenheim Juli fodrász szerepét játszó Frajt Edit is látható lesz. A Julcsit alakító Ábel Anita az Index szerint nem szerepel majd a szériában, és persze nyilván az időközben elhunyt színészek sem. Mágenheim-doki (Kulka János) nevével sem találkoztunk a Life TV erről szóló hírében.

A leírás szerint a Szomszédok Emlékadásban a régi forgatások olyan exkluzív felvételeit is bemutatják, amelyek még soha nem kerültek adásba, köztük számos humoros jelenettel, amelyek a forgatások hangulatát adják vissza.  A műsorban megszólaló színészek elmondják majd, mit jelentett nekik akkor a sorozat, hogyan hatott a karrierjükre. Választ kerestek arra, miért olyan népszerű még ma is a Szomszédok, illetve eljátszanak annak a gondolatával, mi történne, ha folytatódna a tévés széria a mostani, a 332. epizód után is, mely december 31-én este 21:30-tól lesz látható a Life TV műsorán.

A Szomszédok egy korábbi kutatás szerint benne van a magyarok által leginkább kedvelt hazai sorozatok top10-es listájában.

 

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások