fbpx
Szentkuti Gabriella, a Vodafone Magyarország vezérigazgató-helyettese

Új vezérigazgató-helyettes a Vodafone Magyarországnál

Az új topmenedzser a Microsoft Magyarországnál volt ügyvezető igazgató korábban.

Szentkuti Gabriella lett a Vodafone Magyarország lakossági értékesítési és operációs vezérigazgató-helyettese.

Szentkuti Gabriella több mint 25 éves vezetői, digitális transzformációs, pénzügyi és szervezetfejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt négy évben ügyvezető igazgatóként, azt megelőzően pedig üzleti stratégiai igazgatói pozícióban dolgozott a Microsoft Magyarországnál, ahol küldetésének tekintette a vállalat digitális átalakulásának felgyorsítását, és ügyfeleik körében a digitális transzformáció erősítését. A Microsoft ügyvezetői székéből történő távozását tavaly júliusban jelentették be.

A csúcsvezető a Microsoftot megelőzően pénzügyi területen, közel 20 éves szakmai és vezetői tapasztalatra tett szert, először a Citibanknál, majd a Raiffeisen Banknál, ahol a pénzintézet országos fiókhálózatát illetve az értékesítési- és ügyfélkiszolgálás fejlesztési csapatát vezette.

Szentkuti Gabriella kereskedelmi, közgazdasági és menedzsment tanulmányait Németországban és Magyarországon végezte, valamint MBA fokozatot szerzett Angliában, a Manchester Business Schoolban. A szakember egyébként még novemberben érkezett a Vodafone-hoz, de csak most jelentették be a változást.

További személyi hírek találhatók a Media1 Karrier rovatában.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások