Az X Faktor harmadik élő adás 2019. november 30-án

Az X-Faktor duettekkel és szabályváltozással folytatódik

A harmadik után a 4. X-Faktor élő show szabályai is eltérőek lesznek.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az X-Faktor most szombati, immáron negyedik élő showjában (csakúgy mint 2018-ban), mind a négy, még versenyben lévő versenyző egymás után két produkcióval is jelentkezik. Az első produkció mindenkinek különleges lesz, ugyanis egy-egy híres énekessel duettben adják elő. Zdroba Patrik Miklósa Erika világhírű operaénekessel lép fel, Vanek Andor az X-Faktor korábbi mentorával, Keresztes Ildikóval lesz látható, Manuel Kállay-Saunders Andrással ad elő produkciót, Ruszó Tibor pedig Kökény Attilával duettezik – írja a SorozatWiki az RTL Magyarországtól származó információra hivatkozva.

Az oldal szerint az adott versenyző egymás után előadott mindkét produkciója alatt lehet majd voksolni. A mentorok mindkét dal után értékelnek, de csak a másodikat követően, a nézői szavazás lezárása után döntenek arról, hogy az adott játékos érdemel-e széket. Ha legalább 3 mentor úgy dönt, hogy továbbjuttatná, akkor leülhet az egyik székre, ha egyik sem, vagy csak egy mentor, akkor a veszélyzónába kerül. Viszont, ha két mentor mellette, kettő pedig ellene szavaz, akkor a leadott nézői voksok döntenek. A zsűri most is csak két énekest ültethet le, a harmadiktól pedig a nézők voksolás útján felállítanak egy versenyzőt. Az a két énekes, aki a műsor végén ülve marad, automatikusan bekerül a jövő heti döntőbe. A két állva maradt tehetség közül pedig a nézők egy játékost tudnak még továbbjuttatni a dobogós mezőnybe.

A szombat este 8-kor kezdődő X-Faktorban a szavazás a megszokott módon, az RTL24 applikációban és az SMS-ben is zajlik majd.

További tévés hírek találhatók a Media1 folyamatosan frissülő tévé rovatában!

Borító: Az X Faktor harmadik élő adás 2019. november 30-án. Fotó: RTL Magyarország sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

Netflix logó

A Netflix saját tartalmakkal erősít

A következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására a streamingszolgáltató egy friss iparági elemzés szerint. A cég eközben a héten megnyitotta negyedik európai irodáját.

adótorony

Magyarországon is téma a 3G mobilhálózatok lekapcsolása

Bár ez nem megy majd egyik napról a másikra, és nem lesz könnyű menet, a mobilszolgáltatók a hírközlési hatósággal is egyeztetnek erről annak érdekében, hogy a régebbi mobilhálózati technológiából felszabaduló frekvenciákat jobban hasznosíthassák.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!