Négy esküvő és egy temetés - az RTL Most+ időszakos filmcsatorna kínálatában

Időszakos filmcsatornával bővül az RTL Most+

Az időszakos filmcsatornán lesz látható a Trónok harca sztárjának új sorozata, a Négy esküvő és egy temetés sorozatváltozata is, melynek főszerepét a Trónok harcában világhírűvé vált Nathalie Emmanuel játssza.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

December 2-től, azaz mától elérhető az RTL Most+ felhasználói számára a Négy esküvő és egy temetés (Four Weddings and a Funeral) című film alapján készült új sorozat, melyet – Magyarországon először – csak az említett digitális felületen lehet megnézni.

A tíz epizódból álló széria főszereplői egy mesébe illő londoni esküvőre érkeznek, hogy aztán az oltárnál elhangzó, korántsem oltári bejelentés egy zűrzavaros évbe hajszolja az életüket. A sorozat nézőit szerelmek, összetört szívek, egy politikai botrány, négy esküvő és egy temetés várja. A sorozat női főszereplője a Trónok Harca Missandei-eként világhírűvé vált Nathalie Emmanuel.

A sorozatból egyelőre az első három epizód érhető el mától az RTL Most+ felületen, de ezt követően hétfőnként további két-két részt élesítenek. A sorozat három záró epizódja december 21-én, 22-én, illetve 23-án jelenik meg az internetes platformon.

Az RTL Magyarország hétfőn jelentette be az is, hogy egy időszakosan elérhető, filmes tematikájú pop-up csatornával is bővül az RTL Most+ kínálata.

Az érdeklődők az időszakos internetes csatornán a közelmúlt magyar filmalkotásai – mint a Budapest Noir, az Isteni műszak, vagy éppen a Jupiter Holdja – mellett olyan örökzöld közönségkedvencet is megtalálhatnak a kínálatban, mint a Különben dühbe jövünk. A mintegy 120 darab, összességében közel 250 órányi tartalom folyamatosan, hétről hétre élesedik a platformon: az időszakos kínálatot 2020. január 5-ig érhetik el az RTL Most+ felhasználói.

Az RTL Most + szolgáltatás egyébként mától a Vodafone-UPC előfizetői számára is elérhetővé vált.

Borító: A Négy esküvő és egy temetés sorozatváltozata

Szóljon hozzá!