Szalay-Bobrovniczky Alexandra Budapest főpolgármester-helyetteseként a Heti TV vendégeként

Új kormányszóvivő váltja Hollik Istvánt

A jelenlegi kormányszóvivő a Fidesz kommunikációs igazgatói posztjára kerül. Az utód Tarlós István helyettese volt Budapest élén.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Szalay-Bobrovniczky Alexandra, az októberben leváltott Tarlós István volt főpolgármester helyettese lesz január elsejétől az új kormányszóvivő, míg Hollik István, az eddigi szóvivő a Fidesz kommunikációs igazgatójaként folytatja – derül ki a Magyar Nemzetből.

A kormánypárti napilap felelevenítette, hogy a 32 éves, jogász végzettségű Szalay-Bobrovniczky még Szentkirályi Alexandraként a Fidelitasban, a Fidesz ifjúsági szervezetében kezdett el politizálni, 2007-2010 között a szervezet budavári csoportelnöke, majd 2010-2014 között képviselő volt a Fővárosi Önkormányzat FIDESZ-KDNP frakciójában. A kormánypárti politikus 2014-ben részt vett Tarlós István főpolgármester-jelölti kampányában, majd a választási győzelmet követően Tarlós István idén október 13-i vereségéig Budapest humán ügyekért felelős főpolgármester-helyettese volt.

Szalay-Bobrovniczky Alexandrához a főváros kultúrával, oktatással, szociálpolitikával, ifjúságpolitikával, sporttal, környezetvédelemmel, turisztikával és városarculattal kapcsolatos feladatai tartoztak. Férje, Szalay-Bobrovniczky Kristóf egyébként a kormányközeli agytröszt, a Századvég Alapítvány kuratóriumában és a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-nél is vezető posztot töltött be, jelenleg nagykövet Londonban.

A jelenlegi kormányszóvivő, Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatói posztján az európai parlamenti mandátumot elnyerő Hidvéghi Balázst követi.

Borító: Szalay-Bobrovniczky Alexandra a Heti TV vendégeként korábban. Fotó: YouTube

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Pesti Hírlap 0. szám

Szerdán megjelenik a Pesti Hírlap

A Media1 információi szerint Budapest hétfőn mégis megadta a rikkancsos terjesztéshez szükséges engedélyt Kerényiéknek, igaz, egyelőre csak egyszeri engedélyről van szó.

Jonny Round, The Sound Agency ügyvezető előad a Brandfestival konferencián Budapesten

Így segíthet vagy árthat a hang egy márkának

Jonny Round, a The Sound Agency igazgatója is előadást tartott a nemrégiben Budapesten megrendezett Brandfestival konferencián. A Sound Businessről, vagyis arról beszélt, hogyan segítheti az értékesítést, illetve a márkázást a hangok megfelelő használata, illetve hogyan üthet vissza, ha valaki nem körültekintő.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!