fbpx
A Magyar Katolikus Rádió mobilapplikációja.

A Katolikus Rádió mobilapplikációval ünnepli 15. születésnapját

A rádió célja a most bejelentett applikációval, hogy a földrajzi akadályokat legyőzve több emberhez tudjon eljutni. Olyanokhoz is, akik a rádió vételkörzetén kívül vannak. Ráadásul így a tartalomkínálatuk is bővült.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Magyar Katolikus Rádió műsorai és élő adása eddig is hallgatható volt online a rádió weboldalának segítségével. Erre azért is van szükségük, mert minden törekvésük ellenére nincs országos lefedettségük. A rádió azonban most a webes rádiózásnál is tovább lépett az új mobilapplikáció segítségével, hiszen így akár útközben is hallgatni lehet a Katolikus Rádió adását.

„Az alkalmazás elkészültével a rádió lebontott minden földrajzi korlátot. Műsorunk immár bárhol és bármikor elérhető, és nincs szükség hozzá másra csak egy okostelefonra és internet hozzáférésre” – nyilatkozta a tegnapi sajtótájékoztatón Radetzky András, a rádió vezérigazgató-helyettese.

Dr. Radetzky András a Magyar Katolikus Rádió sajtótájékoztatóján
Radetzky András a Magyar Katolikus Rádió sajtótájékoztatóján. Fotó: Magyar Katolikus Rádió

Az applikációban nem csak a rádió weboldalán már elérhető funkciók vannak, hanem a felhasználók kilenc tematikus zenei csatornát is indított – köztük például filmzene, musical, könnyűzene és jazz – hallgathatnak. Emellett az archívum kínálatából akár 6 hónapos műsorok is visszahallgathatók.

Az applikációban helyet kapott még néhány, a hitélettel szorosabban összefüggő funkció is, például a napi szentmise közvetítés, az Igenaptár, és a rendszeres hallgatók körében népszerű Napi alleluja szolgáltatás.

Android és iOS telefonokra rendszerű telefonokra is letölthető.

Borító: a Magyar Katolikus Rádió új mobilapplikációja

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!