fbpx
Máté-Csóti Janka, a Tricky Communications új ügyvezetője

Az Uniomediától igazolt ügyvezető igazgatót a Tricky

Máté-Csóti Janka vette át a Tricky Communications ügyvezetői feladatait Kocsiscsák Fruzsinától, aki tulajdonosként háttérbe vonult.

Máté-Csóti Janka ügyvezetői kinevezésével egyidejűleg tulajdonosként háttérbe vonult az operatív feladatoktól Kocsiscsák Fruzsina, a Tricky Communications ügyvezetője, míg az ügynökség másik tulajdonosa, Kuritár Csaba továbbra is kreatív igazgatóként vezeti a full-service reklámügynökséget.

„Máté-Csóti Janka sokéves, magyar és nemzetközi tapasztalata, energikus személyisége és a korábbi közös munkáink egyértelművé tették, hogy jó kezekben lesznek nála a Tricky operatív ügyei, ráadásul vezetésével tovább bővíthetjük a szolgáltatásaink. A napi teendők irányítása mellett az ő feladata lesz az ügyfélélményének növelése, a munkafolyamatok újragondolása és kapcsolatépítés új ügyfelekkel. Mi a Tricky-nél hiszünk abban, hogy igazán jó kampányok akkor születnek, ha partnerként dolgozhatunk együtt a megbízóinkkal. Tudjuk, hogy Janka is ezt a szemléletet hozza magával és nagyon várjuk már a közös munkát” – mondta Kuritár Csaba.

Máté-Csóti Janka 15 éves szakmai pályafutását a McCann Erickson vállalatnál kezdte, később senior account managerként dolgozott a Friendly-nél, majd nemzetközi tapasztalatot szerzett Indiában, a Miracle Studiosnál, ahonnan már az Uniomediához tért vissza. Az eddigiek során dolgozott olyan nemzetközi márkákon mint az Opel, az Algida és a Panasonic. A Tricky-hez az Uniomedia client service directori székéből érkezett, ahol komplex kommunikációs kampányokkal és pr-rel foglalkozott. Máté-Csóti Janka három éve a Metropolitan Egyetem óraadó oktatójaként is dolgozik.

„Nagyon örülök, hogy egy ilyen színes, lelkes és profi ügynökségnél folytathatom a karrierem. Minden reggel öröm bejönni ehhez a csapathoz, és alig várom, hogy új ügyfelekkel is készíthessünk díjnyertes és hatékony kampányokat! Legfőbb célom, hogy a Tricky amúgy is erős digitális- és social media portfólióját tovább bővítsem ATL/BTL kampányokkal” – mondta Máté-Csóti Janka.

További személyi hírek találhatók a Media1 karrier rovatában.

Borító: Máté-Csóti Janka, a Tricky Communications új ügyvezető igazgatója. Fotó: Stiller Ákos

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások