Máté-Csóti Janka, a Tricky Communications új ügyvezetője

Az Uniomediától igazolt ügyvezető igazgatót a Tricky

Máté-Csóti Janka vette át a Tricky Communications ügyvezetői feladatait Kocsiscsák Fruzsinától, aki tulajdonosként háttérbe vonult.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Máté-Csóti Janka ügyvezetői kinevezésével egyidejűleg tulajdonosként háttérbe vonult az operatív feladatoktól Kocsiscsák Fruzsina, a Tricky Communications ügyvezetője, míg az ügynökség másik tulajdonosa, Kuritár Csaba továbbra is kreatív igazgatóként vezeti a full-service reklámügynökséget.

„Máté-Csóti Janka sokéves, magyar és nemzetközi tapasztalata, energikus személyisége és a korábbi közös munkáink egyértelművé tették, hogy jó kezekben lesznek nála a Tricky operatív ügyei, ráadásul vezetésével tovább bővíthetjük a szolgáltatásaink. A napi teendők irányítása mellett az ő feladata lesz az ügyfélélményének növelése, a munkafolyamatok újragondolása és kapcsolatépítés új ügyfelekkel. Mi a Tricky-nél hiszünk abban, hogy igazán jó kampányok akkor születnek, ha partnerként dolgozhatunk együtt a megbízóinkkal. Tudjuk, hogy Janka is ezt a szemléletet hozza magával és nagyon várjuk már a közös munkát” – mondta Kuritár Csaba.

Máté-Csóti Janka 15 éves szakmai pályafutását a McCann Erickson vállalatnál kezdte, később senior account managerként dolgozott a Friendly-nél, majd nemzetközi tapasztalatot szerzett Indiában, a Miracle Studiosnál, ahonnan már az Uniomediához tért vissza. Az eddigiek során dolgozott olyan nemzetközi márkákon mint az Opel, az Algida és a Panasonic. A Tricky-hez az Uniomedia client service directori székéből érkezett, ahol komplex kommunikációs kampányokkal és pr-rel foglalkozott. Máté-Csóti Janka három éve a Metropolitan Egyetem óraadó oktatójaként is dolgozik.

„Nagyon örülök, hogy egy ilyen színes, lelkes és profi ügynökségnél folytathatom a karrierem. Minden reggel öröm bejönni ehhez a csapathoz, és alig várom, hogy új ügyfelekkel is készíthessünk díjnyertes és hatékony kampányokat! Legfőbb célom, hogy a Tricky amúgy is erős digitális- és social media portfólióját tovább bővítsem ATL/BTL kampányokkal” – mondta Máté-Csóti Janka.

További személyi hírek találhatók a Media1 karrier rovatában.

Borító: Máté-Csóti Janka, a Tricky Communications új ügyvezető igazgatója. Fotó: Stiller Ákos

Szóljon hozzá!