A Showder Klub egy korábbi része

Új évad érkezik a Showder Klubból

Az új, tévében eddig még nem sugárzott évad most vasárnaptól lesz képernyőn.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTLII bejelentette, hogy vasárnaptól új részekkel folytatódik a Showder Klub stand up comedy show.

Ez már a 24. évad lesz. A Showder Klubban a celebek és közéleti személyiségeken túl, nemzetközi események, hazai aktuálpolitika, sőt, még az előadók magánélete is terítékre kerül.

Érdekesség, hogy az országosan ismert nagy nevek – mint például Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Aranyosi Péter, Dombóvári István, Felméri Péter, Orosz György – mellett fiatal, feltörekvő tehetségek is lehetőséget kapnak a kibontakozásra.

A műsor minden vasárnap 22 órától lesz látható az RTII-n.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol ma számoltunk be arról is, hogy érkezik a Comedy Central csatornára a Comedy Club egy új évaddal.

Borító: A Showder Klub egy korábbi része. Fotó: RTL sajtószoba

Szóljon hozzá!

A 168 Óra címlapja 2020.06.11-én

Bréking: Átalakul a 168 Óra és a Neokohn tulajdonosi szerkezete, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa a Brit Media vezetője és résztulajdonosa lesz

A Media1 információi szerint a Pesti Hírlapot teljes egészében megvette a 168 Óra hetilapot, a 168ora.hu és a neokohn.hu internetes oldalakat tulajdonló, de hamarosan a tévés és rádiós szegmensben is erősíteni kívánó Brit Media, és a Brit Mediában ugyanakkor ezután résztulajdonosként és vezérigazgatóként is megjelenik hamarosan Milkovics Pál, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa. A Pesti Hírlap és a 168 Óra összeköltözik. A Brit Mediánál pozíciót kap Keresztesi Péter, a Lokál egykori vezetője is.

Kovács Angel Marianna újságíró otthona és a postahivatal a ház aljában, amit a HírTV nem mutatott meg

A HírTV valótlan tartalmú riportot közölt arról, hogy a 24.hu egyik újságírója egy postahivatalban lakik

Folytatódik a Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa ellen hetek óta tartó országos médiaháború, amibe most már a KESMA tévécsatornája egy 24.hu-s újságírót is belekevert, miközben a Hír Televízió az újságíró lakcímét a hatályos adatvédelmi törvény ellenére jogosulatlanul nyilvánosságra hozta, és úgy csinált, mintha lehetséges lenne, hogy egy újságíró egy postahivatalban lakjon.