Forbes magazinok borítói

Beszáll a magyar Forbes a könyvkiadásba

A novemberi indulást és az idei három címet követően évente nyolc-tíz könyvvel terveznek.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Bár csak novemberben jelennek meg, de online már most előrendelhetők a magyarországi Forbes kiadója, a Mediarey Hungary által kiadott magyar nyelvű könyvek. A kiadó a lap profiljába illő, üzleti, tudományos témájú kötetekkel indít a könyvpiacon – írta meg a Kreatív.

A Forbes által kiadott első megjelenések között található például Anna Porter új portrékönyve Mit akar Soros? címmel, az Edzett agy című svéd bestseller Anders Hansen tollából, az Elizabeth Holmes féle Theranos hatalmas üzleti átveréséről szóló könyv, valamint John Carreyrou tollából a Rossz vér.

Kocsis Attila, a Forbes kiadóvezetője elmondta: a Forbes gondozásában idén a fenti, már előrendelhető három könyv jelenik meg, hosszútávon pedig évente nyolc-tíz cím piacra dobását tervezik.

Jelenleg a magazin főszerkesztője, Galambos Márton irányítja a könyveket érintő tartalmi munkát, de a Kreatív szerint a Forbes kiadójának jövőbeli szándéka az, hogy dedikált csapat feleljen a könyvekért a szerkesztőségi és a kiadói oldalon egyaránt.

Borító: Forbes magazinok borítói. Fotó: Media1

Szóljon hozzá!

Nemes Gábor, a DK politikusa

Megint a fideszes médiaholding ellen ítélt a bíróság

Újabb DK-s politikus, ezúttal Nemes Gábor nyert pert kormányközeli médium ellen, immáron jogerősen. Sérelemdíjat kell fizetnie a Magyar Idők kiadójának az évek óta húzódó per lezárásaként, és közzé kell tennie, hogy valótlanságokat állítottak.

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Marjan Sarec szlovén kormányfő kezet fog a hivatalos tárgyalásuk után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Karmelita kolostorban 2019. október 28-án.

Erősödnek Szlovéniában az Orbán Viktorhoz közeli, a TV2-t is tulajdonló nagyvállalkozóval kapcsolatos aggályok a Planet TV felvásárlása kapcsán, eközben csúszik az ügylet jóváhagyása

A legfrissebb hírek szerint a szlovén állami tulajdonban lévő Telekom Slovenije Felügyelőbizottságának tagjai nem hagyták jóvá csütörtökön azt a döntést, amelynek alapján a TV2 tulajdonosa veheti meg a Planet TV-t. A szlovén sajtóban eközben erősödőben vannak azok a hangok, hogy mit is akarnak Orbán Viktor köreibe tartozó személyek a szlovén médiával, illetve beszámolnak arról is, hogy Magyarországon állami hirdetésekkel tömték ki a veszteséges TV2-t.

Országház, Magyar Parlament

A tiltakozás ellenére elfogadták a kata szigorítását: rosszul járnak az újságírók, a weblaptulajdonosok, a fuvarosok, az ügyvédek és sokan mások

A pénteken elfogadott jogszabályi rendelkezés alapján jövőre, ha egy katás vállalkozás egy év alatt 3 millió forintnál magasabb összegű bevételre tesz szert ugyanazon üzleti partnerétől, akkor azt extrém mértékű, 40 százalékos büntetőadóval sújtják a kata fix összegén felül. Megszűnik továbbá a kettős katázás lehetősége és sor más, a vállalkozók szempontjából rendkívül előnytelen változás is jön, miközben kivételezni fognak az állam beszállítóival. A változások nagyon kedvezőtlenül érintik a média szektort is.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!