fbpx
Forbes magazinok borítói

Beszáll a magyar Forbes a könyvkiadásba

A novemberi indulást és az idei három címet követően évente nyolc-tíz könyvvel terveznek.

Bár csak novemberben jelennek meg, de online már most előrendelhetők a magyarországi Forbes kiadója, a Mediarey Hungary által kiadott magyar nyelvű könyvek. A kiadó a lap profiljába illő, üzleti, tudományos témájú kötetekkel indít a könyvpiacon – írta meg a Kreatív.

A Forbes által kiadott első megjelenések között található például Anna Porter új portrékönyve Mit akar Soros? címmel, az Edzett agy című svéd bestseller Anders Hansen tollából, az Elizabeth Holmes féle Theranos hatalmas üzleti átveréséről szóló könyv, valamint John Carreyrou tollából a Rossz vér.

Kocsis Attila, a Forbes kiadóvezetője elmondta: a Forbes gondozásában idén a fenti, már előrendelhető három könyv jelenik meg, hosszútávon pedig évente nyolc-tíz cím piacra dobását tervezik.

Jelenleg a magazin főszerkesztője, Galambos Márton irányítja a könyveket érintő tartalmi munkát, de a Kreatív szerint a Forbes kiadójának jövőbeli szándéka az, hogy dedikált csapat feleljen a könyvekért a szerkesztőségi és a kiadói oldalon egyaránt.

Borító: Forbes magazinok borítói. Fotó: Media1

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások