fbpx
Balla Péter, a Target Media Sales új értékesítési vezetője

Új értékesítési vezető a Target Media Sales élén

Balla Péter lett Varga Ramóna utóda.

A Target Media Sales értékesítési vezetői pozícióját mától betöltő Balla Péter több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik rádiós területen. Pályafutását 2008-ban a Gazdasági Rádiónál (mai nevén Trend FM) kezdte, majd 2011-ben csatlakozott a Target Mediához, a 90.9 Jazzy és a Klasszik Rádió 92.1 kizárólagos médiaértékesítő cégéhez. Az elmúlt nyolc évben key account managerként a két rádió kulcsügyfeleivel dolgozott együtt.

„Új pozíciómban egyik első kiemelt projektem a megújult Klasszik Rádió 92.1 értékesítési stratégiájának kidolgozása lesz.  Emellett természetesen klasszikus sales vezetői feladatokat látok majd el, az értékesítést támogató adminisztrációs munkát, a két rádiót érintő promóciókat, kitelepüléseket felügyelem. Célom, a stratégiai együttműködések bővítése, az értékesítési csapat hatékonyságának, és ezen keresztül a két rádió piaci részesedésének növelése” – idézi a kinevezése kapcsán Balla Pétert a Target Media közleménye.

Az értékesítési vezetői pozíciót az elmúlt hat évben betöltő Varga Ramóna új területen építi tovább karrierjét – áll a közleményben.

További személyi hírek találhatók a Media1 Karrier rovatában.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások