Varga Nagy Eszter, az IKEA távozó kommunikációs igazgatója

Távozik az IKEA magyarországi kommunikációs igazgatója

Varga-Nagy Eszter mellett Adányi Hajnalka szakértő is távozik a kommunikációs csapatból.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Befejezi karrierjét az IKEA Lakberendezési Kft.-nél Varga-Nagy Eszter kommunikációs igazgató – értesült a Kreatív online. A távozás tényét a szakember is megerősítette.

Varga-Nagy Eszter LinkedIn oldala alapján éppen tíz évvel ezelőtt, 2009-ben csatlakozott a céghez. 2013 óta felelt a magyar pr-területért, és négy éve a teljes magyar kommunikációs csapatot is ő vezette az IKEA-nál, illetve közreműködött a cseh, magyar és szlovák regionális stratégiai tervezésben. Saját bevallása szerint az IKEA új magyarországi áruházának megnyitása és a munkáltatói márka megteremtése volt az eddigi legizgalmasabb szakmai feladata.

További változás az IKEA-nál, hogy Adányi Hajnalka kommunikációs szakértő is távozik a vállalattól. Az IKEA magyarországi kommunikációs feladatait átmenetileg a lakberendezési vállalat ügynöksége, a Café PR látja el.

Borítókép: Varga Nagy Eszter. Négy évig volt IKEA kommunikációs igazgatója. Forrás: Youtube, ESTV

Szóljon hozzá!

A 168 Óra címlapja 2020.06.11-én

Bréking: Átalakul a 168 Óra és a Neokohn tulajdonosi szerkezete, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa a Brit Media vezetője és résztulajdonosa lesz

A Media1 információi szerint a Pesti Hírlapot teljes egészében megvette a 168 Óra hetilapot, a 168ora.hu és a neokohn.hu internetes oldalakat tulajdonló, de hamarosan a tévés és rádiós szegmensben is erősíteni kívánó Brit Media, és a Brit Mediában ugyanakkor ezután résztulajdonosként és vezérigazgatóként is megjelenik hamarosan Milkovics Pál, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa. A Pesti Hírlap és a 168 Óra összeköltözik. A Brit Mediánál pozíciót kap Keresztesi Péter, a Lokál egykori vezetője is.

Kovács Angel Marianna újságíró otthona és a postahivatal a ház aljában, amit a HírTV nem mutatott meg

A HírTV valótlan tartalmú riportot közölt arról, hogy a 24.hu egyik újságírója egy postahivatalban lakik

Folytatódik a Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa ellen hetek óta tartó országos médiaháború, amibe most már a KESMA tévécsatornája egy 24.hu-s újságírót is belekevert, miközben a Hír Televízió az újságíró lakcímét a hatályos adatvédelmi törvény ellenére jogosulatlanul nyilvánosságra hozta, és úgy csinált, mintha lehetséges lenne, hogy egy újságíró egy postahivatalban lakjon.