fbpx
Viasat History

Kódolatlan a Viasat History

A két héten át tartó csatornanyitás időszakában a MindigTv-sek a történelmi dokumentumfilmek mellett az ókori Egyiptom rejtelmeivel is megismerkedhetnek.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az Antenna Hungária által működtetett MinDig TV nézői számára szeptember 20. és október 5. között szabadon érhető el a Viasat History.

A csatornanyitás időszakában a Viasat History nézői több olyan műsort is láthatnak, amelyek az ötezer évvel ezelőtt alakult Egyiptom működésébe és rejtélyeibe vezetnek be, ráadásul új technológiák és megközelítések mentén eddigi titkokról is lerántják a leplet. A kéthetes kódolatlan időszakban, szeptember 30-án este kerül képernyőre a csatorna egyik őszi kiemelt műsora, A piramisok: A rejtély megoldása című dokumentumsorozat, amely légi- és műholdas képek segítségével fejti meg az ókori gúlák építésének régóta keresett titkát, majd újraalkotja az ötezer éves Egyiptomot.

Viasat History: Egyiptom tisztázatlan aktái
Viasat History: Egyiptom tisztázatlan aktái. Fotó: Viasat History

A Viasat History-t az E jelű multiplexen, az 58. programhelyen találják a Mindig TV-sek. Abban az esetben, ha valami miatt nem lenne fellelhető a csatorna a programlistában, egy automatikus újrahangolás szükséges lehet.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!