start_it_k&h_2019

Új lehetőség startupoknak

Jellemzően korai fázisban levő, minimum két fős csapatok jelentkezését várják a Start it @K&H inkubációs programba.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Magyarország, azon belül is Budapest egyre meghatározóbb szereplő a startup ökoszisztémában.

A legutóbbi EY Start-up-Barometer szerint a magyar piacon 2018-ban kétszer annyi startup jutott tőkebefektetéshez, mint egy évvel korábban. Az európai piacon ezzel a tőkebefektetések száma arányaiban Magyarországon nőtt a leginkább tavaly.

A Start it @K&H inkubátorprogram jelenleg 25 csapatot mentorál, amelyek többek között a HR, az FMCG, a fintech és az e-sport területét képviselik. Ennek megfelelően a legkülönbözőbb ágazatokat is tudja segíteni, hiszen mentorcsapata és kapcsolati hálója is igen széles skálán mozog.

Szeptember 24-én egy információs est keretében személyesen is meg lehet ismerni a már bent levő csapatokat és az őket támogató mentorokat. Az eseményen hasznos tanácsokat kaphatnak az érdeklődők, hogy mire érdemes figyelni a pályázati anyag összeállításakor.

Jelentkezés és bővebb információ a Start it @K&H inkubációs program oldalán érhető el. Határidő: 2019. október 3.

A dinamikusan fejlődő startup szcéna mellett a hazai kkv-szektor támogatásáról is hírt adott a Media1 néhány nappal ezelőtt. Az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures több mint 300 portfólió startuppal és 20 milliárd forintnyi befektetéssel a háta mögött 31 milliárd forinttal a hazai kis- és középvállalati szektort kívánja erősíteni.

Borító: startitkh.hu

Szóljon hozzá!