fbpx
A portfolio.hu megújult külseje

Megújult a Portfolio

A gazdasági hírportál a friss dizájn mellett számos új funkcióval bővült, illetve különböző vizuális lehetőségekkel erősített.

A hétvégén új dizájnt kapott a Portfolio.hu gazdasági hírportál, de a megújulás emellett különböző új tartalmi elemek, az adatbázisok és az informatikai háttér teljes átalakításával is járt.

„Szolgáltatásaiban, vizualitásában és tartalmában is jövőbe mutató oldalt hoztunk létre: a 20 éve működő rendszereket többhónapos intenzív munkával újítottuk meg” – mondta el Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója.

Az új oldal reszponzív és a korábbinál szélesebb, könnyebben olvasható és befogadható. A korábbinál több vizuális tartalmat, például videókat, galériákat, interaktív grafikonokat is nyújt a megújult Portfolio az olvasóknak.

Mivel sok olvasót a valósidejű hírek érdekelnek, ezért a koncentrált adatközpontok, friss árfolyamok és adatok egymás mellett, könnyen elérhetően helyezkednek el. A tartalmi formátumok között teljesen új cikktípusokkal (többek között egy long form oldallal) is találkozhatnak az olvasók.

„Figyelünk a trendekre és az olvasói igényekre: a fontos hírek, elemzések, interjúk sokáig a címlapon maradnak, szerepük felértékelődik. Nagy hangsúlyt kapnak az oldalon a saját szolgáltatások: kiemelt helyen szerepel a Portfolio Trader tőzsdei kereskedési üzletág, a Portfolio Financial árfolyamszolgáltatás és egyedi és kiemelt megjelenést kapnak a cégcsoport rendezvényei, üzleti konferenciái is” – mondta Csiki Gergely.

A Portfolio Csoporthoz tartozó angol oldal is megújult. A modernebb, magazin megjelenést kapott oldal tartalma változatlanul előfizetéses modellben szolgálja ki az olvasókat, de közérthetőbb és olvasó-barátabb lett.

Az oldal megújulásáról, újdonságairól videót is készítettek, íme.

További, online médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1 online rovatában.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások