A portfolio.hu megújult külseje

Megújult a Portfolio

A gazdasági hírportál a friss dizájn mellett számos új funkcióval bővült, illetve különböző vizuális lehetőségekkel erősített.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A hétvégén új dizájnt kapott a Portfolio.hu gazdasági hírportál, de a megújulás emellett különböző új tartalmi elemek, az adatbázisok és az informatikai háttér teljes átalakításával is járt.

„Szolgáltatásaiban, vizualitásában és tartalmában is jövőbe mutató oldalt hoztunk létre: a 20 éve működő rendszereket többhónapos intenzív munkával újítottuk meg” – mondta el Csiki Gergely, a Portfolio lapigazgatója.

Az új oldal reszponzív és a korábbinál szélesebb, könnyebben olvasható és befogadható. A korábbinál több vizuális tartalmat, például videókat, galériákat, interaktív grafikonokat is nyújt a megújult Portfolio az olvasóknak.

Mivel sok olvasót a valósidejű hírek érdekelnek, ezért a koncentrált adatközpontok, friss árfolyamok és adatok egymás mellett, könnyen elérhetően helyezkednek el. A tartalmi formátumok között teljesen új cikktípusokkal (többek között egy long form oldallal) is találkozhatnak az olvasók.

„Figyelünk a trendekre és az olvasói igényekre: a fontos hírek, elemzések, interjúk sokáig a címlapon maradnak, szerepük felértékelődik. Nagy hangsúlyt kapnak az oldalon a saját szolgáltatások: kiemelt helyen szerepel a Portfolio Trader tőzsdei kereskedési üzletág, a Portfolio Financial árfolyamszolgáltatás és egyedi és kiemelt megjelenést kapnak a cégcsoport rendezvényei, üzleti konferenciái is” – mondta Csiki Gergely.

A Portfolio Csoporthoz tartozó angol oldal is megújult. A modernebb, magazin megjelenést kapott oldal tartalma változatlanul előfizetéses modellben szolgálja ki az olvasókat, de közérthetőbb és olvasó-barátabb lett.

Az oldal megújulásáról, újdonságairól videót is készítettek, íme.

További, online médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1 online rovatában.

Szóljon hozzá!