Spektrum Home NőComment!

Király Linda is beszáll a visszatérő NőComment!-be

Új vendégekkel folytatja egy évvel ezelőtt elindított NőComment! és a DTK: Elviszlek magammal című műsorait a Spektrum Home.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Visszatér szeptembertől a NőComment! 2. évada a Spektrum Home csatornára.

Ez minden vasárnap 17 órakor lesz képernyőn, az ismétlései 22 órakor kezdődnek. Szeptembertől új állandó tagként bukkan fel heti rendszerességgel Király Linda, az eddigi beszélgetőtársak (Ábel Anita, Balázsovits Edit, Bódi Margó, Dobó Kata, Falusi Mariann, Gryllus Dorka, Hadas Krisztina, Kiss Orsi Kisó, Kovács Patrícia, Osvárt Andrea) mellett.

A férfiak sem maradnak ki a műsorból, hétről hétre újabb vendégek vitatják meg a hölgyekkel a nagyvilág híreit, így például Havas Henrik, Steiner Kristóf, és Curtis is feltűnik a képernyőn.

DTK újra autózni megy interjúalanyaival

Néhány napja a wmn.hu főszerkesztőváltása kapcsán már beszámoltunk arról, hogy új évaddal folytatódik hamarosan D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsora a Spektrum Home-on. Ma a Spektrum Home azt is közölte, hogy szeptember 15-én, 16:30-kor lesz a premier adás, majd utána minden héten vasárnap lesz képernyőn ugyanebben az időpontban, illetve lesz ismétlés is 23 órakor.

DTK összesen 24 új adással várja a nézőket, így egészen jövő tavaszig váltják egymást a beszélgetőpartnerek, köztük Rudolf Péter, Kajdi Csaba „Cyla”, Radics Gigi. Az új évadban egy exkluzív külföldi forgatásba is belekukkanthatnak a nézők, ahol egy magyar híresség számol be külföldön szerzett tapasztalatairól.

Egy előzetes videót is feltettek a YouTube-ra az Elviszlek magammal most kezdődő évadából.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Fővárosi Törvényszék

A Karas Monika vezette médiahatóság nem szeretné, ha Béla az utcáról belenézhetne a rádiós pályázatokba

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság jogi képviselője a Media1 főszerkesztője által indított közérdekű adatigénylési perben a Fővárosi Törvényszéken azt kezdte el ecsetelgetni, hogy rossz az információszabadságról szóló törvény, ha az előírja, hogy bárki belenézhet a közérdekű adatokat képező dokumentumokba. A jogász szerint a bárki szót nem kellene úgy értelmezni, hogy mindenki.

disney+ logó

A Disney+ nagyot robbantana, de az öröm mégsem maradéktalan

Az idei év az eddigi egyik legizgalmasabb a streaming-piacon: a Netflixnek idén először nagyobb mértékben visszaesett az előfizetésinek száma, miközben több új szereplő is megjelent, az Apple TV és a Disney+. Utóbbi elképesztő tempóban bővült az első napokban, de a start mégsem lett teljesen felhőtlen.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!