fbpx
Spektrum Home NőComment!

Király Linda is beszáll a visszatérő NőComment!-be

Új vendégekkel folytatja egy évvel ezelőtt elindított NőComment! és a DTK: Elviszlek magammal című műsorait a Spektrum Home.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Visszatér szeptembertől a NőComment! 2. évada a Spektrum Home csatornára.

Ez minden vasárnap 17 órakor lesz képernyőn, az ismétlései 22 órakor kezdődnek. Szeptembertől új állandó tagként bukkan fel heti rendszerességgel Király Linda, az eddigi beszélgetőtársak (Ábel Anita, Balázsovits Edit, Bódi Margó, Dobó Kata, Falusi Mariann, Gryllus Dorka, Hadas Krisztina, Kiss Orsi Kisó, Kovács Patrícia, Osvárt Andrea) mellett.

A férfiak sem maradnak ki a műsorból, hétről hétre újabb vendégek vitatják meg a hölgyekkel a nagyvilág híreit, így például Havas Henrik, Steiner Kristóf, és Curtis is feltűnik a képernyőn.

DTK újra autózni megy interjúalanyaival

Néhány napja a wmn.hu főszerkesztőváltása kapcsán már beszámoltunk arról, hogy új évaddal folytatódik hamarosan D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsora a Spektrum Home-on. Ma a Spektrum Home azt is közölte, hogy szeptember 15-én, 16:30-kor lesz a premier adás, majd utána minden héten vasárnap lesz képernyőn ugyanebben az időpontban, illetve lesz ismétlés is 23 órakor.

DTK összesen 24 új adással várja a nézőket, így egészen jövő tavaszig váltják egymást a beszélgetőpartnerek, köztük Rudolf Péter, Kajdi Csaba „Cyla”, Radics Gigi. Az új évadban egy exkluzív külföldi forgatásba is belekukkanthatnak a nézők, ahol egy magyar híresség számol be külföldön szerzett tapasztalatairól.

Egy előzetes videót is feltettek a YouTube-ra az Elviszlek magammal most kezdődő évadából.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!