Fiala Borcsa, a WMN új főszerkesztője és D. Tóth Kriszta alapító-tulajdonos, a leköszönő főszerkesztő

Már nem D. Tóth Kriszta a WMN főszerkesztője

De DTK marad a WMN-nél, méghozzá ügyvezetőként és tartalmi igazgatóként. A WMN a főszerkesztői staféta átadásán túl különböző tartalmi újdonságokat is bejelentett.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Szeptembertől tartalmi- és ügyvezető igazgatóként folytatja munkáját D. Tóth Kriszta, az általa alapított WMN eddigi főszerkesztője.

A szerkesztőségi csapat közvetlen vezetését Fiala Borcsa vette át.

„Borcsa a WMN alapcsapat tagja, szinte a kezdetektől velünk van, és főszerkesztő-helyettesként évek óta segíti a munkámat. Megbízom benne, jó kezekben lesz nála a napi feladatok irányítása” – mondta el D. Tóth Kriszta alapító-tulajdonos, aki szeptembertől elsősorban tartalomstratégiával és a WMN portfólió kreatív irányításával foglalkozik. Emellett cikkeivel és videóival továbbra is részt vesz a tartalomgyártásban.

Bejelentették, hogy a megújuló szerkesztőségi struktúra mellett jön az Elviszlek magammal és az Élet sava Borcsa új évada, a Katona József Színházzal közösen forgatott új beszélgetős műsor, a Csak neked mondom, valamint egy új podcast-sorozat is hallható lesz a WMN felületein.

Szépen nő a látogatottság és a feliratkozók száma

A hamarosan ötéves WMN.hu látogatottsága folyamatosan nő, a magazin havi egyedi látogatóinak száma több mint 900 ezer, ami a tavalyi évhez képest 50 százalékos emelkedést jelent. A 2019 júliusi adatok szerint naponta 70 ezer egyedi látogató kereste föl az oldalt (forrás: DKT-Gemius).

A 2018-ban létrehozott videó-divízió sikeres formátumfejlesztéseinek köszönhetően, a WMN YouTube- csatorna feliratkozóinak száma elérte a 85 ezret.

A Spektrum Home-ra is visszatér az Elviszlek magammal

D. Tóth Kriszta elmondta azt is, hogy szeptember közepén visszatér a Spektrum Home műsorára is az Elviszlek magammal, a hónap végétől pedig a YouTube-on is folytatódik a 2015 ősze óta futó, rendkívül népszerű műsor, amely 2019-ben a televíziós újságírók szavazatai alapján elnyerte a Legjobb Talkshow elismerést.

Jön a WMN Popfilter

Az élet sava Borcsa gasztrobeszélgetés-sorozat októbertől folytatódik immáron a harmadik évadával és új vendégekkel, és szintén ősszel indul WMN Popfilter címmel a magazin podcast-sorozata.

A kult- és életmód témákra fókuszáló műsort Csepelyi Adrienn kulturális újságíró vezeti majd, aki korábban a Klubrádión futó Popfiltert fejleszti tovább a WMN olvasói számára.

Podcast katonásokkal

A Csak neked mondom című exkluzív videósorozatban a Katona színészei és szintén színész vendégeik beszélgetnek kettesben, méghozzá moderálás nélkül.

A WMN újdonsága, a Csak neked mondom
A WMN újdonsága, a Csak neked mondom és a beszélgetőpartnerek

Az intim formátumnak köszönhetően olyan történetek és kulisszatitkok hangzanak el a Katona Sufnijának közönsége előtt a színpadon, amelyeket egyébként nem meséltek volna el a színészek. Az első évad 12 részes, az új epizódok hétfő esténként kerülnek föl a WMN YouTube-csatornájára.

Az első részben, ami már elérhető a WMN videós csatornáján, Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs beszélgettek.

Borító: Fiala Borcsa, a WMN új főszerkesztője és D. Tóth Kriszta alapító-tulajdonos, a leköszönő főszerkesztő

Szóljon hozzá!

Most akkor hová mennek az ívek?

Teljesen belezavarodott a HírTV és az Origo a saját hírmanipulációjába

A HírTV és az Origo napokon át igyekezett elhitetni, hogy a nemzeti konzultációs íveket a 24.hu egyik újságírójának budapesti lakására várja Hadházy Ákos, de miután a Media1 leleplezte, hogy az ívek a fideszes médiumok állításával ellentétben valójában egy fővárosi postahivatalra érkeznek, nem pedig az újságíró lakására, a HírTV és az Origo egy új, a korábbi saját állításának ellentmondó változattal hozakodott elő.