Fiala Borcsa, a WMN új főszerkesztője és D. Tóth Kriszta alapító-tulajdonos, a leköszönő főszerkesztő

Már nem D. Tóth Kriszta a WMN főszerkesztője

De DTK marad a WMN-nél, méghozzá ügyvezetőként és tartalmi igazgatóként. A WMN a főszerkesztői staféta átadásán túl különböző tartalmi újdonságokat is bejelentett.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Szeptembertől tartalmi- és ügyvezető igazgatóként folytatja munkáját D. Tóth Kriszta, az általa alapított WMN eddigi főszerkesztője.

A szerkesztőségi csapat közvetlen vezetését Fiala Borcsa vette át.

„Borcsa a WMN alapcsapat tagja, szinte a kezdetektől velünk van, és főszerkesztő-helyettesként évek óta segíti a munkámat. Megbízom benne, jó kezekben lesz nála a napi feladatok irányítása” – mondta el D. Tóth Kriszta alapító-tulajdonos, aki szeptembertől elsősorban tartalomstratégiával és a WMN portfólió kreatív irányításával foglalkozik. Emellett cikkeivel és videóival továbbra is részt vesz a tartalomgyártásban.

Bejelentették, hogy a megújuló szerkesztőségi struktúra mellett jön az Elviszlek magammal és az Élet sava Borcsa új évada, a Katona József Színházzal közösen forgatott új beszélgetős műsor, a Csak neked mondom, valamint egy új podcast-sorozat is hallható lesz a WMN felületein.

Szépen nő a látogatottság és a feliratkozók száma

A hamarosan ötéves WMN.hu látogatottsága folyamatosan nő, a magazin havi egyedi látogatóinak száma több mint 900 ezer, ami a tavalyi évhez képest 50 százalékos emelkedést jelent. A 2019 júliusi adatok szerint naponta 70 ezer egyedi látogató kereste föl az oldalt (forrás: DKT-Gemius).

A 2018-ban létrehozott videó-divízió sikeres formátumfejlesztéseinek köszönhetően, a WMN YouTube- csatorna feliratkozóinak száma elérte a 85 ezret.

A Spektrum Home-ra is visszatér az Elviszlek magammal

D. Tóth Kriszta elmondta azt is, hogy szeptember közepén visszatér a Spektrum Home műsorára is az Elviszlek magammal, a hónap végétől pedig a YouTube-on is folytatódik a 2015 ősze óta futó, rendkívül népszerű műsor, amely 2019-ben a televíziós újságírók szavazatai alapján elnyerte a Legjobb Talkshow elismerést.

Jön a WMN Popfilter

Az élet sava Borcsa gasztrobeszélgetés-sorozat októbertől folytatódik immáron a harmadik évadával és új vendégekkel, és szintén ősszel indul WMN Popfilter címmel a magazin podcast-sorozata.

A kult- és életmód témákra fókuszáló műsort Csepelyi Adrienn kulturális újságíró vezeti majd, aki korábban a Klubrádión futó Popfiltert fejleszti tovább a WMN olvasói számára.

Podcast katonásokkal

A Csak neked mondom című exkluzív videósorozatban a Katona színészei és szintén színész vendégeik beszélgetnek kettesben, méghozzá moderálás nélkül.

A WMN újdonsága, a Csak neked mondom
A WMN újdonsága, a Csak neked mondom és a beszélgetőpartnerek

Az intim formátumnak köszönhetően olyan történetek és kulisszatitkok hangzanak el a Katona Sufnijának közönsége előtt a színpadon, amelyeket egyébként nem meséltek volna el a színészek. Az első évad 12 részes, az új epizódok hétfő esténként kerülnek föl a WMN YouTube-csatornájára.

Az első részben, ami már elérhető a WMN videós csatornáján, Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs beszélgettek.

Borító: Fiala Borcsa, a WMN új főszerkesztője és D. Tóth Kriszta alapító-tulajdonos, a leköszönő főszerkesztő

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

TV2 Tények

Pert vesztett a TV2

A tévécsatorna Tények című műsorának helyreigazítást kell közölnie az általa hírbe hozott László Imre ügyében, legalábbis ezt mondta ki a bíróság friss első fokú ítéletében.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!