UPC Direct

Ingyenes HBO-t ad a műholdas UPC

Mostantól fél éven át díjmentesen érhetnek el HBO-s mozicsatornákat a UPC Direct Medium TV, Medium HD TV és Plus HD TV előfizetői.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A UPC Direct csütörtökön bejelentette, hogy mostantól 6 hónapon át díjmentesen érhetik el a Medium TV vagy a Medium HD TV csomagot igénylő ügyfelei az HBO Pak csomagot, a Plus HD TV előfizetői pedig az HBO MaxPak csomagot.

Az HBO Pak három, míg az HBO MaxPax hat mozicsatornát tartalmaz. Emellett most a UPC Direct külön csomagban kimagasló kedvezménnyel kínálja a Cinemax két mozicsatornáját is Cinemax Pak néven.

Az HBO Pak és az HBO MaxPak csomagot azok kapják meg ingyenesen, akik hajlandók 12 hónapos hűségidőt vállalni a Medium TV, a Medium HD TV, vagy a Plus HD TV csomagokra. A 6 hónapig ingyenes HBO-s csomagok a fél év lejártát követően kedvezményesen érhetők el.

Az HBO Pak és az HBO MaxPak csomagok tartalmaznak HBO GO hozzáférést is, ami 6500 órányi filmhez és sorozathoz kínál elérést.

Az HBO Pak csatornái az alábbi csatornahelyeken találhatók:

HBO

58

HBO2

59

HBO3

60

Az HBO MaxPak csatornái az alábbi csatornahelyeken találhatók:

HBO

58

HBO2

59

HBO3

60

HBO HD

125

Cinemax

61

Cinemax2

62

A Cinemax Pak csatornái az alábbi csatornahelyeken találhatók:

Cinemax

61

Cinemax 2

62

A további részletekről a szolgáltató honlapján lehet tájékozódni.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában!

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti