Wossala Rozina

Kiszáll a Reggeli műsorvezetője

Wossala Rozina élő adásban búcsúzott az RTL Klub műsorának nézőitől. A műsorvezető más műsorokban várhatóan még felbukkan majd.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Másfél év után kiszáll az RTL Klub Reggeli című műsorának csapatából Wossala Rozina.

A műsorvezető azt mondta, nagyon szerette a Reggelit vezetni, de most egyéb elfoglaltságai miatt nemet mondott a folytatásra.

„Azt gondolom, hogy egy tisztességes kocsmáros 3:30-kor fekszik, nem ekkor kel. A Bestia étteremben, amit üzemeltetek, a szeptember mindig a megújulás időszaka, úgyhogy vettem a bátorságot, és nemet mondtam a továbbiakban a Reggelire. Számomra ez egy fantasztikus másfél év volt, szeretném megköszönni az RTL Klubnak a lehetőséget, hogy kipróbálhattam magam egy ilyen szerepkörben, illetve minden kollégának – egy csokitortával készültem, ne menjetek sehova” – mondta Wossala Rozina.

Wossala Rozina műsorvezető-társa, Papp Gergő érzelmesen és egy virágcsokorral búcsúzott kollégájától.

Wossala Rozina nem tűnik el teljesen az RTL Klub képernyőjéről, ugyanis várhatóan A Konyhafőnökben, illetve a Profi a konyhámban című műsor is folytatódik a hatodik évaddal, hangzott el az adásban.

Ma derült ki az is, hogy távozott Bartus Szilvia, a Sony Pictures Televison CE regionális marketingvezetője, az is kiderült, hová.

Borító: Wossala Rozina, az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!