Netflix Caspar Camille, Unsplash

A Netflixhez igazol Kabai Dániel

A Viacom televíziós médiavállalat eddigi kreatív igazgatója a Netflixhez igazol.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Kabai Dániel, a Viacom CEEI kreatív igazgatója októbertől külföldön, a Netflix internetes streaming szolgáltatónál folytatja a pályafutását, addig továbbra is vezeti a Viacom kelet-közép-európai régiójának kreatív csapatát. A szakember a Netflix amszterdami központjában fog dolgozni, ahol jelenlegi munkájához hasonlóan egy saját kreatív csapatot vezet majd, amely az európai, afrikai és közel-keleti régióért felel – írta meg a Kreatív.

A portál felidézte, hogy Kabai karrierje a Warnernél indult, ahol a filmek kreatívanyagaiért felelt, ezután került az akkor pár fős on-air osztály élére a Viacomhoz 2008-ban. A cég bővülése után ajánlókkal, csatorna- és műsorarculatokkal is foglalkozott, majd 2010-től a kreatívosztály élén már a közép-kelet-európai régiós tartalmak is hozzá tartoztak.

A múlt héten derült ki az is, hogy a Netflixhez igazolnak az HBO-s nagy sikerű sorozat, a Trónok harca tévésorozat alkotói.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

Netflix logó

A Netflix saját tartalmakkal erősít

A következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására a streamingszolgáltató egy friss iparági elemzés szerint. A cég eközben a héten megnyitotta negyedik európai irodáját.

adótorony

Magyarországon is téma a 3G mobilhálózatok lekapcsolása

Bár ez nem megy majd egyik napról a másikra, és nem lesz könnyű menet, a mobilszolgáltatók a hírközlési hatósággal is egyeztetnek erről annak érdekében, hogy a régebbi mobilhálózati technológiából felszabaduló frekvenciákat jobban hasznosíthassák.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!