Netflix Caspar Camille, Unsplash

A Netflixhez igazol Kabai Dániel

A Viacom televíziós médiavállalat eddigi kreatív igazgatója a Netflixhez igazol.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Kabai Dániel, a Viacom CEEI kreatív igazgatója októbertől külföldön, a Netflix internetes streaming szolgáltatónál folytatja a pályafutását, addig továbbra is vezeti a Viacom kelet-közép-európai régiójának kreatív csapatát. A szakember a Netflix amszterdami központjában fog dolgozni, ahol jelenlegi munkájához hasonlóan egy saját kreatív csapatot vezet majd, amely az európai, afrikai és közel-keleti régióért felel – írta meg a Kreatív.

A portál felidézte, hogy Kabai karrierje a Warnernél indult, ahol a filmek kreatívanyagaiért felelt, ezután került az akkor pár fős on-air osztály élére a Viacomhoz 2008-ban. A cég bővülése után ajánlókkal, csatorna- és műsorarculatokkal is foglalkozott, majd 2010-től a kreatívosztály élén már a közép-kelet-európai régiós tartalmak is hozzá tartoztak.

A múlt héten derült ki az is, hogy a Netflixhez igazolnak az HBO-s nagy sikerű sorozat, a Trónok harca tévésorozat alkotói.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A Vodafone Magyarország 5G lefedettsége Budapesten

Elindult Magyarországon a kereskedelmi 5G mobilszolgáltatás

A tényleg turbó sebességű, ötödik generációs mobilinternetes szolgáltatást egyelőre Budapest egy részén elindító Vodafone Magyarország nem adott ki a történelmi pillanatban közleményt, a protokolláris bejelentés politikusokkal ugyanis csak néhány nap múlva lesz. A szolgáltatásra azonban már most rá tudnak kapcsolódni a Vodafone 5G-képes telefonokkal rendelkező ügyfelei.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!