fbpx
Beavis és Butt-Head

Visszatérhet a Beavis és Butt-Head

Mike Judge, a Music Television (MTV) népszerű rajzfilmsorozatának atyja nyilvánosan beszélt róla.

Sok Beavis & Butt-Head rajongót hozhat lázba a hír, hogy a Music Television (MTV) egykoron rendkívül népszerű Beavis és Butt-Head című rajzfilmsorozatának atyja, Mike Judge egy rendezvényen nagyobb nyilvánosság előtt arra a kérdésre, hogy van-e esély arra, hogy a sorozat visszatérjen – hiszen Judge korábban már említette, hogy esetleg szívesen újraindítaná a show-t – a sorozat alkotója arról beszélt, hogy a Paramount érdeklődik a Beavis és Butt-Head lenyomja Amerikát folytatása iránt – számolt be a TheGeek a Slashfilm.com alapján, de több más külföldi oldalon is találkoztunk az információval.

Judge a hírek szerint azt is kijelentette, hogy egy újabb sorozatban is gondolkozik.

„Érdeklődnek a projekt iránt” – mondta Judge a WarnerMedia egyik rendezvényén a Television Critics Association színeiben.

A Beavis & Butt-Head alkotója hozzátette:

„Vannak ötleteim. Szerintem olyan irányba kell menni, amely mindenképpen releváns napjainkban. Szerintem már rá is jöttem, hogyan fogom ezt megoldani.”

A Beavis és Butt-Head sorozat 1993-ban szerepelt először az MTV tévécsatornáján és azonnal, hatalmas sikert arattak. A kapcsolódó mozifilm, a Beavis és Butthead lenyomja Amerikát szintén óriási siker volt. Ez 12 milliós büdzsé mellett 63 milliós bevételt hozott a konyhára, idézte fel a TheGeek, hozzátéve, hogy készült egy klasszikus, point’n’click kalandjáték is húsz évvel ezelőtt.

2011-ben visszatért a MTV-re a két szabad szájú srác, de akkor az új sorozat végül nem vált annyira sikeressé, mint a klasszikus epizódok és új évadot már nem rendeltek meg belőle. Judge-ot azonban ez egy csöppet sem keserítette el, így talán logikus is, hogy a következő állomás ismét a filmvászon lehet.

Mike Judge egyébként a Beavis & Butt-Head eltűnése után is sikert sikerre halmozott a karrierjében, a mozi és a televízió tekintetében egyaránt.

 

További tévés híreket találnak olvasóink a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások