fbpx
Austin Amelio as Dwight - Fear the Walking Dead _ Season 5, Episode 3 - Photo Credit: Ryan Green/AMC

Bejelentették a Fear the Walking Dead új évadát

Azonban három hét múlva még az 5. évad második fele tér vissza az AMC-re.

Három héttel az ötödik évad első felének lezárása után már augusztus 12-én visszatér további nyolc résszel a Fear the Walking Dead című sorozat az AMCre. Magyarországon a világpremierrel egyszerre, magyar idő szerint hajnali 3 órakor mutatja be az AMC a Fear the Walking Dead 5. évadának 9. részét, amelyet aznap este, főműsoridőben, 22 órától megismétel – közölte a tévécsatorna.

Ma este 22 órától pedig még meg lehet lehet tekinteni a Fear the Walking Dead ötödik évadának félévzáró nyolcadik epizódját az AMC-n. Ezt követi egy nagyon rövid, mindössze háromhetes nyári szünet, majd képernyőre is kerülnek a második félév epizódjai.

Scott M. Gimple, a Fear the Walking executive producere bejelentette azt is, hogy 2020-ban érkezik a sorozat hatodik évada, amelyet Magyarországon a továbbiakban is az AMC-n követhetnek majd a nézők.

Az AMC saját gyártású sorozatának executive producere az előbb említett Scott M. Gimple, továbbá Andrew Chambliss és Ian Goldberg showrunnerek, illetve Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd és Greg Nicotero.

A főbb szerepeket Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Austin Amelio, Ruben Blades és Karen David játssza.

A sorozatok rajongóinak figyelmébe ajánljuk azt a hírt, hogy megérkezett a The Witcher című sorozat első előzetese. Ezt a sorozatot a Trónok harca nagy versenytársaként emlegetik. További tévés híreket találnak olvasóink a Media1 tv rovatában.

Borító: Austin Amelio as Dwight – Fear the Walking Dead _ Season 5, Episode 3 – Photo Credit: Ryan Green/AMC
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások