fbpx
V-Tel

Új szereplő a magyar mobilpiacon

V-Tel néven teljes országos lefedettséggel rendelkező mobilszolgáltatást indított a V-Telecom, a Magyar Telekom infrastruktúrájára alapozva.

V-tel néven országos lefedettségű mobilszolgáltatás elindítását jelentette be a 2016-ban alapított V-Telecom Hungary Kft.  A V-Tel egyéni igényekre szabható csomagokat nyújt.

Az elsősorban a feltöltőkártyás felhasználókra fókuszáló SIM-kártyás megoldás már az indulás után nem sokkal – tervek szerint az év végéig – Magyarország minden nagyobb  településén beszerezhető lesz a V-Tel Pontokon.

A V-Tel Pontok száma a cég közlése szerint hamarosan 3 ezerre bővül. Az induláskor 150 ezer SIM-kártyát dobtak piacra, hogy az elsősorban feltöltőkártyával rendelkező fogyasztókat meg tudják szólítani.

Kupai Krisztián, a V-Telecom Hungary Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a feltöltőkártyájuk minden kétezer főnél nagyobb lélekszámú településen elérhető lesz, emellett az év végére megoldják azt is, hogy az interneten keresztül is feltölthetővé váljanak a kártyák.

A feltöltőkártyáik ára 3500 forinttól indul hűségidő nélküli, és az ugyanazon V-Tel Pontnál aktivált kártyák használói ingyen beszélhetnek egymással. A 7999 forintért megvásárolható csomag ugyancsak hűségidő nélküli, és ez minden belföldi vezetékes és mobil irányba egyaránt korlátlan időtartamú beszélgetést foglal magában, illetve 500 MB internet hozzáférést is biztosít. Ez utóbbi sávosan bővíthető, így a konstrukció a felhasználó egyedi igényeinek megfelelően alakítható.

A V-Telecom Hungary-nál a Media1 érdeklődésére elmondták: a szolgáltatást a Magyar Telekom hálózati infrastruktúrájára alapozták. Azért velük kötöttek megállapodást, mert a Telekom lefedettsége jelenleg a legnagyobb Magyarországon.

Frissítés 2019.07.16

Külön cikkben foglalkozunk azzal, hogy a V-Telecom Hungary cégtörténetében már 6 NAV-végrehajtás is látszik a céginformációs rendszerben, az egyik eljárás épp a múlt hónapban indult. Az ügyvezető szerint azonban nincs ok az aggodalomra, ezek az ügyek már kivétel nélkül lezárultak. A cég vezetője részletesen is elmesélte, mi történt. Elmondta azt is, miben különbözik a szolgáltatásuk a nemrég a hírek középpontjába került 6forint.hu flottás megoldásához képest, és ez milyen biztonságot jelent az ügyfelek számára.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások