Hungaroring classic

Különleges sportközvetítés a Spíler 1 csatornán

Idén először lehet élőben nézni tévében a Spíler 1 tévécsatorna műsorán a Hungaroring Classic elnevezésű versenyt, benne az autósport hőskorának járgányaival.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Hungaroring Classic versenyen az autósport hőskora, a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek versenyautói állnak rajthoz a mogyoródi Formula-1-es pályán július 13-án és 14-én, amit élőben követhetnek a Spíler 1 TV nézői.

A férfiakat célzó csatornát üzemeltető TV2 Média Csoport tájékoztatása szerint a Spíler1 kétnapos élő közvetítésének házigazdája Baumstark Tibor és Matuz Krisztián lesz, míg kommentátorként Márkus Ádám és B. Varga Ákos hallható majd.

Az élő közvetítés mindkét napon 8:30-től kezdődik majd.

Küldtek egy kis előzetest is, mire lehet számítani.

További tévés híreket, cikkeket találnak a Media1 tévé rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Budai László, Hankiss Ágnes, Szadai Károly és Meszleny László, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának újonnan megválasztott tagjai (b-j) leteszik esküjüket az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. december 10-én.

Kínosan indított a 9 évre megválasztott új Médiatanács-tag

Az hagyján, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának egyik új, Fidesz-delegált tagjának a parlamenti eskütételre sem sikerült megfelelően elsajátítania a szervezet nevét, de még megismételnie sem sikerült az előolvasott szöveget.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!