Hungaroring classic

Különleges sportközvetítés a Spíler 1 csatornán

Idén először lehet élőben nézni tévében a Spíler 1 tévécsatorna műsorán a Hungaroring Classic elnevezésű versenyt, benne az autósport hőskorának járgányaival.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Hungaroring Classic versenyen az autósport hőskora, a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek versenyautói állnak rajthoz a mogyoródi Formula-1-es pályán július 13-án és 14-én, amit élőben követhetnek a Spíler 1 TV nézői.

A férfiakat célzó csatornát üzemeltető TV2 Média Csoport tájékoztatása szerint a Spíler1 kétnapos élő közvetítésének házigazdája Baumstark Tibor és Matuz Krisztián lesz, míg kommentátorként Márkus Ádám és B. Varga Ákos hallható majd.

Az élő közvetítés mindkét napon 8:30-től kezdődik majd.

Küldtek egy kis előzetest is, mire lehet számítani.

További tévés híreket, cikkeket találnak a Media1 tévé rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Gárdony, Velencei-tó

Ezért hal le a Velencei-tónál és sokszor a Balatonnál a mobilinternet hétvégente

A most még a T-csoporthoz tartozó, a Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló leányvállalata, a T-Systems írásba adta, hogy nem tud mit kezdeni vele, hogy hétvégente sokszor 0 közelébe zuhan a mobilinternet sebessége a turisztikailag kiemelten fontos Velencei-tó egyes területein. A cégnél időnként a főnökséget okolják, és azzal próbálják vigasztalni az érintetteket, hogy a Balatonnál is gondok vannak a hálózat alultervezettsége miatt.