fbpx
hbo go

Távozik Dóczi Melinda az HBO regionális vezetői posztjáról

Az HBO közép-kelet-európai marketingigazgatója és az HBO Europe is megerősítette a fejleményt.

Szervezeti átalakításra hivatkozva leköszön az HBO Europe közép-kelet-európiai marketingjéért felelős vezetője, Dóczi Melinda.

A szakember távozásáról elsőként beszámoló Sorozatwiki felidézte, hogy a szakember a Viacom médiacégtől történő tavaly májusi távozását követően igazolt az HBO-hoz, ahol többek között a közvetlenül elérhető HBO GO termék ismertségének növelésében a folyamatos marketingkommunikáció segítségével.

A távozás hírét Dóczi Melinda és az HBO is megerősítette az oldalnak.

A távozást az HBO azzal magyarázta, hogy az HBO Europe regionális marketing osztályát strukturálisan átalakítják. Peter Fule, az HBO Europe marketingterületéért felelős elnökhelyettes hozzátette: Dóczi Melindának óriási szerepe volt az HBO GO ismertségének növelésében Magyarországon és Közép-Kelet Európa más országaiban, ezért nagyon hálásak neki, és sok sikert kívánnak neki karrierje folytatásához.

Megszólalt Dóczi Melinda is, aki arról beszélt, hogy nagyon élvezte a cégnél töltött időt, majd hozzátette: manapság a strukturális változások természetes folyamatok a cégeknél, ő pedig kíváncsian várja, mit tartogat számára a jövő.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások