arc19, pályázat, klímariadó

Kiírták az idei ARC plakátpályázatot

Idén a klímaváltozás, klímaválság, klímavészhelyzet, klímakatasztrófa összetett folyamata lesz a 19. ARC fő pályázati témája, de lehet más témával is pályázni. A pályázat kiírói adománygyűjtésbe kezdtek, hogy megrendezhessék a kiállítást.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Klímariadó! címmel jelent meg a 19. ARC közérzeti plakátpályázat felhívása. A szervezők azt mondják, a Magyarországon, Európában és az egész bolygón zajló jelenségek közül nem volt kérdés, hogy idén a klímaváltozás legyen a plakátpályázat témája, mivel ez az emberiség jelenlegi legnagyobb kihívása: ma már megkérdőjelezhetetlen tudományos tény, hogy klímavészhelyzet és tömeges fajkihalás korában élünk.

Íme egy részlet a pályázati kiírásból:

„Klíma. Dráma? Félsz tőle? Nem hiszel benne? Generálod? Túléled? A legnagyobb fenyegetésnek tartod? Vagy nem érdekel az egész? Te a szemednek hiszel vagy a propaganda sajtónak? A tényeknek vagy a szósöl trolloknak? Sokezer tudósnak vagy párszáz politikusnak? Mindenkinek jogában áll tévedni, de gondolkodni most erről érdemes szerintünk. Vállald fel, amit gondolsz, és győzz meg másokat!”

Az alkotói szabadság jegyében a felkínált témán kívül más ötlettel, egyéb témával is lehet pályázni, a lényeg, hogy a pályázó mutasson utat, nevettessen, gondolkodtasson el. Pályázni július 16-án délig lehet.

Az ARC a Greenpeace Magyarország honlapjának egyik aloldalát ajánlja a pályázóknak, ahol egy gyorstalpalót találnak a klímaváltozásról, és néhány tippet arról, mit tehet tenni egyénileg és rendszerszinten, hogy elkerüljük a klímakatasztrófát.

A pályázat kiírói egyébként adománygyűjtő kampányt indítottak, mivel mint írják, idén ahhoz, hogy a pályázatból kiállítás is legyen, az ARC-nak most mindennél jobban szüksége van a kedvelőire is. Várják minden olyan cég, szervezet és magánszemély támogatását, akiknek fontos, hogy idén is legyen ARC kiállítás és felelősséget éreznek a klímaváltozással kapcsolatban.

Az ARC bankszámlaszáma: 16200010-10073090

Külföldről a következő kódok segítségével lehet utalni az ARC-nak:

HU87 1620 0010 1007 3090 0000 0000

Swift kód: HBWEHUHB

A pályázattal kapcsolatos minden információ  a facebook.com/arcmagazin, valamint az arcmagazin.hu weboldalakon található meg.

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti