UPC Direct

Kódolatlan hetek a UPC Directnél

Kódolatlanul fogható néhány héten át a Food Network.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Mától több mint két héten át, június 26-ig kódolatlanul érhető el a UPC Direct rendszerében a Food Network gasztrocsatorna.

A kódolatlan időszakban képernyőn lesz például Tyler Florence sorozata, a Kajaklub (Bite Club), mely New York legtehetségesebb séfjeit invitálja. A sorozat a Food Network műsorán minden kedden 19:50-kor látható.

Immáron a 9. évadával jelentkezik A nagy büfékocsi-verseny (The Great Food Truck Race) gasztro vetélkedő műsor a Vadnyugatról. Tyler Florence hét food truck csapatot gyűjtött össze, akik életük talán legnagyobb kalandjára vállalkoznak. Gasztronómiai felfedezőútra indulnak és megtanulnak a világ különböző tájairól származó alapanyagokkal dolgozni, miközben számos kihívásban kell bizonyítaniuk kulináris rátermettségüket a vetélkedő során, hogy legyőzzék ellenfeleiket.

A food truck csapatok minden héten új városban veszik fel a kötényt és mérik össze tudásukat. Végül a két legjobb csapat küzdhet meg az 50 ezer dolláros fődíjért. A nagy büfékocsi-verseny adásai minden hétfőn 19:50-kor láthatók a Food Networkön.

A Food Network a 40. csatornahelyen található meg a UPC Direct műholdas rendszerben.

Szóljon hozzá!