UPC Direct

Kódolatlan hetek a UPC Directnél

Kódolatlanul fogható néhány héten át a Food Network.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mától több mint két héten át, június 26-ig kódolatlanul érhető el a UPC Direct rendszerében a Food Network gasztrocsatorna.

A kódolatlan időszakban képernyőn lesz például Tyler Florence sorozata, a Kajaklub (Bite Club), mely New York legtehetségesebb séfjeit invitálja. A sorozat a Food Network műsorán minden kedden 19:50-kor látható.

Immáron a 9. évadával jelentkezik A nagy büfékocsi-verseny (The Great Food Truck Race) gasztro vetélkedő műsor a Vadnyugatról. Tyler Florence hét food truck csapatot gyűjtött össze, akik életük talán legnagyobb kalandjára vállalkoznak. Gasztronómiai felfedezőútra indulnak és megtanulnak a világ különböző tájairól származó alapanyagokkal dolgozni, miközben számos kihívásban kell bizonyítaniuk kulináris rátermettségüket a vetélkedő során, hogy legyőzzék ellenfeleiket.

A food truck csapatok minden héten új városban veszik fel a kötényt és mérik össze tudásukat. Végül a két legjobb csapat küzdhet meg az 50 ezer dolláros fődíjért. A nagy büfékocsi-verseny adásai minden hétfőn 19:50-kor láthatók a Food Networkön.

A Food Network a 40. csatornahelyen található meg a UPC Direct műholdas rendszerben.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Gárdony, Velencei-tó

Ezért hal le a Velencei-tónál és sokszor a Balatonnál a mobilinternet hétvégente

A most még a T-csoporthoz tartozó, a Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló leányvállalata, a T-Systems írásba adta, hogy nem tud mit kezdeni vele, hogy hétvégente sokszor 0 közelébe zuhan a mobilinternet sebessége a turisztikailag kiemelten fontos Velencei-tó egyes területein. A cégnél időnként a főnökséget okolják, és azzal próbálják vigasztalni az érintetteket, hogy a Balatonnál is gondok vannak a hálózat alultervezettsége miatt.