A DIGI egyik boltja Budapesten

Bővült a DIGI Mobil lefedettsége

További kilenc településen kapcsolta be mobilszolgáltatását a távközlési cég.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A napokban Balatonfüred, Celldömölk, Ózd, Péteri, Sárvár, Sopron, Szob, Szombathely és Tapolca területén is bekapcsolták a DIGI mobilszolgáltatását. Így, már az itt élő DIGI és Invitel ügyfelek is regisztrálhatnak a DIGI Mobilra, amennyiben legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkeznek.

A DIGI jelezte, hogy hétről hétre ütemezetten, egyre több településen teszi elérhetővé a nemrég bevezetett 4G-s mobilszolgáltatását.

A távközlési cég emellett bővíti telefonkészülék-portfólióját és azon dolgozik, hogy ügyfelei minél hamarabb igénybe vehessenek további kényelmi szolgáltatásokat is.

A DIGI honlapján folyamatosan nyomon követhető, hogy mely területeken válik újonnan elérhetővé a DIGI mobilszolgáltatás. A weboldalon megtalálható lefedettségi térképen kék színnel láthatók azok a területek, amelyeken már működik a hálózat.

A DIGI mobilszolgáltatása jelenleg havidíj nélkül vehető igénybe, ugyanis az év végéig egyelőre inkább tesztszolgáltatásról beszélhetünk.

A távközlési cég a napokban bejelentette azt is, hogy hálózatán belül díjmentesen hívhatjuk a szintén DIGI mobilszolgáltatással rendelkező román, olasz és spanyol ismerőseinket, vagyis a hálózatán belüli díjmentes telefonálás nem csak belföldre vonatkozik.

Borító: A DIGI egyik boltja Budapesten. Fotó: Ladányi András / Media1

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Kiemelt kép: Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírona meggyilkolása után még hónapokkal is gyertyákkal emlékeznek Pozsonyban. Fotó: Szalay Dániel, Media1 (a mobiltelefonos felvétel 2018.12.30-án készült)

Kuciak-gyilkosság: Tovább duzzad a botrány

A szlovák hatóságok nagy erőkkel nyomoznak azon rendőrségi és igazságügyi alkalmazottak ellen, akik információkkal segítették Marián Kočner nagyvállalkozót, akit azzal vádolnak, ő adott megbízást Ján Kuciak oknyomozó újságíró megölésére. Ám a besúgók segítségével eddig rendre kisiklott a nyomozók keze közül.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!