fbpx
Laufer Tamás, az IVSZ újraválaszott elnöke a közgyűlésen.

Újraválasztották az IVSZ elnökét

Laufer Tamás ezzel sorozatban már a negyedik elnöki ciklusát kezdheti meg a szövetség élén.

Laufer Tamást választották meg az IVSZ – Szövetség a Digitális Gazdaságért éves közgyűlésén a szervezet elnökévé. Laufer Tamás ezzel sorozatban már a negyedik elnöki ciklusát kezdheti meg.

Laufer Tamás hangsúlyozta, hogy az IVSZ tagjainak nagy része továbbra is informatikai vállalkozás, mégis egyre több tagtárs képviseli a korábbi „non-IT” szektort; olyan pénzügyi, agrár, vagy akár az ingatlanok területén működő cégek, amelyek felismerték a technológiai fejlesztések és a digitális transzformáció fontosságát.

„Ők minden bizonnyal a digitalizáció hiteles és hatékony képviselete miatt csatlakoztak hozzánk, de ezzel egyúttal ők maguk is hitelesítik azt, hogy az IVSZ immár: Szövetség a Digitális Gazdaságért”

– tette hozzá az IVSZ elnöke.

Laufer Tamás szerint az IVSZ úgy lehet még sikeresebb, ha az elnökség tagjai személyes hitelességükkel és szakértelmükkel is hozzájárulnak az egyre szélesedő technológiai alkalmazási területeken azonosított feladatok megoldásához. Hangsúlyozta azt a szándékát is, hogy a következő ciklus első felében az elnökségi tagok még aktívabbak legyenek a digitalizáció kritikus területein, ezzel is támogatva az IVSZ Iroda és az eddig is sikeres munkacsoportok munkáját.

Az IVSZ közgyűlése
Az IVSZ közgyűlése. Fotó: IVSZ

A szervezet elnöke szerint IVSZ-nek el kell érnie, hogy a digitalizációval kapcsolatos szabályozási, közpolitikai és fejlesztéspolitikai lépések ténylegesen katalizálják vállalataink fejlődését.

„Fő feladatomnak az elnöki ciklus első felében azt tekintem, hogy az új szerkezet kiépüljön, és az iroda hatékonyan tudja támogatni az új működést. Reményeim szerint ezt követően hátrébb léphetek, hogy 10 évnyi elnökség után átadjam a stafétát egy olyan új vezetőnek, aki osztja a fentiekben megfogalmazott víziót, és a szövetség hiteles vezetőjeként folytatja a megkezdett munkát”

– tette hozzá Laufer Tamás.

Az elnökválasztás mellett az IVSZ közgyűlése elfogadta a 2018-as beszámolót, illetve a 2019-es költségvetést. A tagok döntöttek a tiszteletbeli elnöki tisztség létrehozásáról, mely címet az a személy kaphatja meg, aki legalább két teljes egymást követő választási cikluson keresztül eredményesen vezette a szövetséget. A közgyűlés a fentieken kívül elfogadta az alapszabály, a tagdíjszabályzat, valamint a társult tagságra vonatkozó rendelkezések változásait is.

A közgyűlésről további részletek az IVSZ tudósításában olvashatók.

Borítókép: Laufer Tamás, az IVSZ újraválasztott elnöke a közgyűlésen. Fotó: IVSZ
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások