fbpx
telenor mytv

Szerződést hosszabbított a Telenor MyTV

A jövőben is az OTT-One nyújtja a Telenor MyTV szolgáltatás hátterét.

Meghosszabbította a Telenor Magyarország Zrt. az OTT-One Nyrt.-vel kötött, hosszú távú együttműködést célzó, stratégiai szerződését, amelynek értelmében a továbbiakban is az OTT-One üzemelteti, illetve fejleszti a Telenor Magyarország Zrt. komplex OTT TV és videó megoldását, a Telenor MyTV szolgáltatást. A tőzsdén jegyzett társaság több mint három éve nyújtja a Telenor MyTV technológiai infrastruktúráját.

A Telenor MyTv nevű szolgáltatásában csomagtól függően 10, 49 és 71 televíziós csatorna érhető el tévén, okostelefonon, táblagépen és számítógépen, sőt akár Apple TV és Android Tv eszközön is. Emellett különböző prémium csatornák, például HBO megrendelésére is lehetőség van a streaming szolgáltatás keretében.

A Media1-hez eljuttatott közlemény szövege szerint lényegében változatlan feltételek mellett hosszabbította meg a Telenor Magyarország Zrt. az OTT-One Nyrt.-vel 2016. április 11-én kötött szerződését.

 „Az a tény, hogy a Telenor Magyarország Zrt. a tulajdonosváltását követően meghosszabbította az OTT-One Nyrt.-vel kötött szerződést egyértelműen visszaigazolja azon várakozásunkat, miszerint az OTT-ONE Nyrt. komplex videórendszereket kiszolgálni képes megoldásait nemzetközi szinten is egyre inkább elismerik, és azokra változatlan kereslet és igény mutatkozik”

– nyilatkozta Májer Bálint, az OTT-One Nyrt. vezérigazgatója, az igazgatóság elnöke.

Az OTT-One a digitális videostreaming szolgáltatás területén az utóbbi években egyéb szakmai sikereket is elkönyvelhetett. 2018-ban a társaság stratégiai együttműködést kötött a TV2 Csoporttal, amelynek értelmében közösen fejlesztik és üzemeltetik a Spíler Extra videostreaming alkalmazást, amely a Spíler TV tartalmainak elérését biztosítja okos eszközökön. Ugyancsak a tavalyi évben az OTT-One partnerén keresztül technológiai kiszolgálója lett a Columbia Pictures Corporation Limited szolgáltatásának, így Magyarországon, Csehországban, Lengyelországban és Romániában is az OTT-One lett a technológiai kiszolgálója a Sony Corporation leányvállalata induló Sony Networks nevű online videómegtekintő alkalmazásának.

További hírek

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások