A Media1 közleménye

A Media1 tartalmai iránti nagy érdeklődés miatt máris kinőttük az eddigi szolgáltatónk és szerverünk kereteit. Jelenleg épp szerver- és szolgáltatóváltást végzünk, ez pedig átmenetileg technikai problémákat okozhat az oldalunk elérhetősége szempontjából.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Tisztelt Olvasóink!

A Media1 tartalmai iránti nagy érdeklődés miatt kinőttük az eddigi szolgáltatónk és szerverünk kereteit, ezért még az éjszaka szolgáltató- és szerverváltást indítottunk el, ami az úgynevezett névkiszolgáló, a name server cseréjével is jár. Az elérhetőség módosulásának valamennyi internetszolgáltatónál történő átvezetése azonban némi időt igényel, így nem mindenki számára érhető el oldalunk, illetve átmeneti kiesések lehetségesek.

A jó hír az, hogy a mostani kellemetlenségek után egy jóval megbízhatóbb és jóval gyorsabb működést biztosító szerveren fogunk tovább működni, kihasználva a felhő alapú technológia előnyeit is. A váltásból fakadó kellemetlenségek miatt addig is elnézést kérünk.

Köszönjük a türelmet. Hamarosan folytatjuk!

Szóljon hozzá!

Story4 TV

A Story4 tulajdonosa Luxemburgból (is) szolgáltatna műsort, de a helyi médiahatóság nem támogatja

Egyelőre kérdéses, megadja-e az engedélyeket a luxemburgi kormány, miután a Story4, a Film4, a TV4, az Arena4 és a Galaxy4 tévécsatornákat működtető Network4 luxemburgi médiaszolgáltatási jogosultságot igénylő dokumentációját az északnyugat-európai ország médiahatósága nem találta kellően alaposnak. A Media1 arról kérdezte Borsány-Gyenes Andrást, a vezérigazgatót, mik a szándékaik Luxemburgban.