fbpx
444

Díjat kaptak a 444 munkatársai

A Minőségi Újságírásért Díj zsűrije másokat is kiemelt.

A 444 munkatársai, Ács Dániel, Botos Tamás, Kiss Bence, Mészáros Zsófia, Budai Balázs és Terner Péter kapták a februári Minőségi Újságírásért Díjat.

A budapesti, ferencvárosi parkolási anomáliákat bemutató cikksorozathoz kapcsolódóan készített videós sorozatért, a kapcsolódó dokumentumfilmért kapták meg az elismerést.

A díjat odaítélő Főszerkesztők Fóruma a döntést azzal indokolta, hogy a 444 ferencvárosi parkolási ügyekről szóló videósorozatában közölt egyórás tényfeltáró dokumentumfilm több havi munka könnyen fogyasztható és összeszedett eredménye; annak jár utána, hogyan tartják fenn magukat évtizedek óta Ferencvárosban fantomcégek és „szakértők”, és hogyan olvadnak el teljesen a parkolási bevételek.

Erről a filmről van szó:

Másokat is kiemeltek

A zsűri több másik munkát is kiemelt. Barabás Júlia, Szabó Dániel és Szabó M. István Napi.hu-n megjelent cikke egy igencsak kézzelfogható problémát, Magyarország gázellátását járja körül részletesen, de elnyerte tetszését a Mandiner újságírójának, Szilvay Gergely Salamon Konrád történésszel készített olvasmányos interjúja is. Kiemelésre érdemesnek találták még Bódis András Válaszonline.hu-n megjelent, a Fidesz-holdudvar körüli csúcsmenedzsereket bemutató cikkét is.

A Minőségi Újságírásért Díj zsűrijének tagjai: Both Vilmos, Dudás Gergely, Nyáry Krisztián, Pistyur Veronika, Sonnevend Júlia, Veiszer Alinda és Weyer Balázs. A nyertes írás szerzői 200 ezer forint jutalomban részesülnek.

A márciusi díjra egyébként április 3-ig várják a nevezéseket a [email protected] címen.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások